Oyun Hakkında Sorular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Watch4em tarafından 20 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Watch4em

Watch4em User

Merhaba.Ben oyuna yeni başladım alışmaya başladım yavaştan.Bende goliath ve 6 tane droid var 1 tanesi iris diğerleri flax 19 tane lf3 top var 35 tl lik yeni başlangıç paketi aldım.Hala kasılırken sıkıntı yaşıyorum en kolay uridium ve krediyi nasıl kasarım.Pet almalımıyım alırsamda otomatik toplayıcı ile günde kaç uridium kasar.yardım ederseniz sevinirim.kalkan jenaratörleri ve hız jenaratorleri ful

2. Merhabalar,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.Pet almak için erken olduğunu düşünüyorum,pet ve ekipmanı üçüncü seviye olursa daha çok yararlanma şansınız var, şu an tallon haritalarında kasılmanız daha isabetli olur diye düşünüyorum.Ayrıca açık arttırmadan hasar destek,kalkan destek,darbe destek alarak kendinize ilave güçler edinebilirsiniz.Arkadaşlarda mutlaka yorumları ile katkı sunacaklardır.

İyi forumlar

Watch4em bunu beğendi.
  3. Watch4em

Watch4em User

cevabınız için teşekkür ederim peki bu x3 çıktıgını nasıl anlarım uyarı filan gelirmi.Geldiğinde ise 3.5 tl ye 15 k uridium geliyormuş 5 k uri çekince sizce böyle çekip irisleri fullesem iyi olurmu

4. Merhaba ,

Genelde x3 Pazar akşamları saat 19:00 / 20:00 ile 20:00 / 21:00 arasında çıkıyor.

Şu an için bir süre x-3 ve x-4 haritalarında saimon , mordon , devolarium ve sibelon gibi npc'leri imha ederek kasabilirsiniz. İmha ettiğiniz npc çöplerini toplayıp satarak kredi kazanabilirsiniz.

PET almak sorun değil fakat asıl sıkıntı ondan sonra başlıyor. Modül ve Protokol olarak 1. seviyeler çok fazla avantajlı değil bu nedenle en kısa zamanda PET'i 8 seviye yapmanız gerekiyor. Böylece 3. seviye modül ve protokol kilidi açılıyor.

P.E.T. Kullanım Kılavuzu

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Watch4em bunu beğendi.
  5. Watch4em

Watch4em User

cevap için teşekkür ederim adminim.bazı sorularım daha olacaktı.19 tane lf3 3 tane lf2 var çok miss vuruyor bunu engellemek için ne yapmalıyım ve vuruşlar çok dengesiz bi vuruş 3.500 arkasından 2.800 e düşüyor

6. Merhaba ,

Oyunda lazerlerin minimum ve maksimum vuruş değerleri vardır. Ayrıca bir de genel olarak ortalama vuruş değerleri var. Bu nedenle 3 aşağı 5 yukarı vuruşlar değişebiliyor.

Diğer bir olasılık Pilot Profili > Yetenek Ağacı kısmında arge dağıtımı gerekiyor. Ayarcı yeteneğine verilen her arge % olarak belli oranda miss olasılığını azaltıyor.

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 5/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Buraya kadar 26 arge oluyor. Hem saldırı hem savunma ağırlıklı bir dağılımdır.

Pilot profili/Yetenek Çizelgesi
    Pilot Profili/Yetenek Çizelgesi Görsel Anlatım

İlgili konuları da inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Watch4em bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.