Oyun Hakkındaki Sorular ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. the_flood

the_flood User

sn.modlar birkaç sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim ;

1- bu yakında yeni bir etkinlik planlanıyor mu? sormamın nedeni biliyorsunuz ki son etkinlikte yaşananlar herkesin malumu.tekrardan böyle bir sorun yaşanacak mı?

2- bu son modüller cyborg ve surgeon gemisini neredeyse unutturdu ki herkes şu anda solace gemisini kullanıyor. bu unutulan gemilere modül planlaması var mı ?

3-aralık 2020 sonrası için şu andaki bilginiz dahilindeki son gelişmeler neler?

cevaplarınız için şimdiden tşk.

sn modlarımın cevap vereceğini düşünüyorum... tşk...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2020
  2. crazytr123

crazytr123 User

Ben aralık'ı degil bu günü merak ediyorum bu serverın hali ne olacak. Ne zaman düzelicek bu arızalar. Kaç saattir giremiyoruz. Bir açıklama yapabilirseniz çok memnuz olurz

3. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

eskiden sayborg ve surgeon çok güzeldir ama heryerde solace bende bıktım sıkıldım sayborg ve surgeon a modül gelirse herkes solaceyi bırakır aaa burama yazdım ...

4. 2- bu son modüller cyborg ve surgeon gemisini neredeyse unutturdu ki herkes şu anda solace gemisini kullanıyor. bu unutulan gemilere modül planlaması var mı ?

Bana kalırsa cyborg için modül getirilmesi mantıksız olur gemi oyundaki en yüksek hasara sahip surgeon için modül getirilebilir veya halihazırda varolan goliath gemilerine %5 kaçınma kalkan modülü surgeon için de kullanım için güncellenebilir

bence önemli olan oyunun son günlerdeki durumu tamamen oynanamaz hale geldi bağlantı kurulamıyor diyor 5 saattir giremiyorum oyuna insanlar vip, indirim, katlayıcı alıyor ama bigpoint karşılığında stabil bir oyun deneyimi sunamıyor bunlardan anlaşılacağı üzere bigpoint sanırım aralıktan sonra ne yapacağına karar bile vermiş değil gibi gözüküyor

zaten en baştan beri öyle olmadı mı yeni gelen gemiler meta oldu cyborgu düşün herkes başta almak için gece gündüz oil kastı birleştirme malzemesi kastı vs. sonra sayın bigpoint bi darbe puanı nerfi getirdi (az bile yaptı) üstüne bi kaç yeni gemi geldi tutmadı onlar da iyi düşünülmemiş kullanışsız skilleri olan ve cyborga kafa tutamayacak güçte gemilerdi ve haliyle kullanılmadı sonra yükseltme modülleri falan filan bi ara pusat meta olur gibi oldu derken hoop solaceye bir %5 hız %15 darbe puanı yükseltmesi ve bingo yeni op gemimiz hayırlı uğurlu olsun bir sonrakini sabırsızlıkla bekliyoruz :d

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2020
  5. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

haklısın kardeşim adminler sadece modül yapar başka bişey yapmazlar lag kasma donma herşey var düzeltecek yok ancak modülü

düzeltiyor %5 hız %15 darbe %15 npc vuruş bunları sadece 1 gemiye değil 5 gemiye yapacak admin yanlış yapmış ve solace sentınel

venom diminisher spectrum 1 modül 5 gemiye olsaydı sadece 1 modül herkes memnu olur ama yapmazlar aklı fikri varmı yokmu bilemem

:D :D

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde alt alta yazmak yasaktır. Bu sebeple mesajlarınızı birleştirdim lütfen tekrarlamayınız.

Sorunularınıza bende maddeler halinde cevap vermek istiyorum.

1- Şuan bizlere bildirilmiş bir etkinlik planlanması yok, zaten Teknik Ekibin şuan ki sorunlarla uğraşırken üstüne birde etkinlikle uğraşması sorunların çözülmesini çok daha fazla geçiktirebileceğini düşünüyorum. Ayrıca hepimizin bildiği gibide bir etkinlik geldiğinde sunucularda gerçekten aşırı yüklenmeden kaynaklı problemler oluşabiliyor. Tahminimce Merkez Ekip şuanda Teknik sorunlar üzerinde çalışıyor.

2- Bahsettiğiniz gemiler üzerinde bir modül planlaması bildiğiniz kadarıyla yok, faka hali hazırda zaten Sayborg gemisinin bir modüle ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Oyunun PvP tarafında Sayborg gemisi Solaceden bir tık daha üstün durumda (Bunun hesaplaması yapılmıştı ve sayborg ufak bir farkla önde çıkmıştı) Solacenin bu denle fazla kullanılmasının sebebi %15 NPC hasar modülü yani Solaceyi PvE Sayborgu da PvP gemisi olarak düşünebilirsiniz. :)

3- Unity hakkında yapılan duyuruya Buradan ulaşabilirsiniz. Yazılım konularından az çok anlayan biri olarak bu işin kolay olmadığını ve bu süreç içerisinde gerçekten hem yazılımsal hemde matematiksel olarak çok yorucu bir işlem olduğunu söyleyebilirim. Bir bina düşünün ve binanın temelini binayı yıkmadan değiştirmeyi hayal edin, bu işte bir o kadar zordur :)

Bir bağlantı probleminin olduğunun farkındayız, durumu Teknik Ekibe ilettik fakat sanıyorum ki yarım saat sonra gelecek reset ile sorun çözülecektir.

Forum içerisinde alt alta yazmak yasaktır. Bu nedenle mesajlarınızı birleştirdim lütfen tekrarlamayınız.
    Bizler sadece oyunun düzenini sağlamakla görevliyiz, oyundaki problemleri çözmek yada oyuna bir modül vb. gibi getirmek bizim değil Merkez Ekibin yetkisi dahilindedir. Lütfen kullandığınız usluba dikkat ediniz ve bizlerin sadece sizlere yardımcı olmak için burada olduğumuzu unutmayınız.

İyi forumlar.