Oyun hataları

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 18 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, oyundaki bazı hataları göstermek istedim. Gerekli yerlere bildirilirse sevinirim.

1) Her kapı bitirdiğinizde , galaksi kapıları bölümünden kronos kapısının parça sayısına bakarsanız yükselmiyor. örneğin 1 lambada kapısı yaptınız, kronos kapısına baktınızda sıfır görünüyor. oyundan çıkıp girdiğinizde 1 yazıyor. her kapı yaptınızda gir çık yapmak zorunda kalıyoruz. Yoksa kranos parça sayısı artmıyor.

2) Galaxy kapısına girdiniz peti açtınız ilk bölümü bitirin. ikinci bölüme atladığınzda peti aktif oluyor ama pet aktif etme tuşu çalışmıyor. Kısa yol tuşu E harfi ile aç kapa yaparsanız düzeliyor. Pet aktif olmadığı için ısı seviyesi artmıyor.

2. Salvadorr

Salvadorr User

Evet doğru söylüyorsun aynı hatayı bende yaşıyorum o yüzden her dalga aşamasında peti izlemek zorunda kalıyorum oyun içinde çok fazla bug var bunları düzeltmeleri lazım bence

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. fenrir58

fenrir58 User

her seferinde çıkıp girmen gerektiğini düşünmüyorum, sayılması için. orası görsel veri çekiyor sadece. parça sayısı artar arkaplanda, yani en son sadece bir kez tüm parçaları tamamlayınca kapıyı oluşturma butonu gelsin diye yenilemen yeterli. söylediğiniz iki sorunda elbette bug çözülse çok güzel olur da, sadece görsel olarak sorun yaratıyor yoksa ısı seviyesinden gelen bonuslar veya kronos parçası gelmesi konusunda bir sorun teşkil etmiyor.

4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Cevap için teşekkürler. Sorunda orada tüm kapılar tamamlandığını gir çık yapmadan göremiyoruz. Örneğin lamda kapısı 5, alpha 4 parça gerekiyor defalarca giriyorsunuz kranosa acaba kaç kaldı diye baktığınızda göremiyorsunuz. Gir çık yapmadan da kronos tuşu aktif olmuyor. Pete gelince , o tuş aktif olmaz ise petinizdeki modul seçme açılmıyor açılmadığı için o modulleri seçemiyorsunuz.

5. Zeus*

Zeus* Guest

Supporta iletir misiniz? Benim için harika olur

-By_CesuR- bunu beğendi.
  6. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

İlettim umarım bir gelişme olur :))