Oyun İçerik Bilgisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve meydeydxd tarafından 16 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meydeydxd

meydeydxd User

Ben bu oyuna yeni başladım,galiba herkes otomatik toplama ve yaratık öldürme yapıyor ben nasıl yapabilirim?

edit: otokatik kelimesini düzelttim, ayrıca saygı ifadelerim silindi

Son düzenlenen: 16 Eylül 2020
  2. Richie

Richie User

herkes nasıl yapıyorsa öyle

3. otokatik diye bişey duymadım sen nerede gördün nasıl otokatik olduğunu anladınki.

4. meydeydxd

meydeydxd User

otomatik topluyorlar kutuları saldırınca da tepki vermiyorlar oyun içinde böyle bir özellik bulamadım

5. alla hallaaa ben yıllardır oynarım hiç böyle bişey görmedim hangi serverdesin sen.

6. DarkOrbit resmi forumunda da illegal yazılım talep edeni gördüm ya. :D

7. meydeydxd

meydeydxd User

ben tr 4 deyim iki gün önce başladım parayla uridium alıp gemimi geliştirdim fakat gemilerin çoğunluğu npc gibi kendi kendilerine yaratık öldürüp avantaj kutusu topluyor ben de yapmak istiyorum premium da aldım fakat o özelliği nasıl kullanabilirim

8. kankam yol yakınken sal oyunu 1-2 aya kanser olursun vallahi diyorum manyak olur çıkarsın

9. ahaha aslında çok mu masum yoksa bizi mi yiyor arkadaş anlamadım ama çok eğlendim bu konudan bakalım moderatorler ne diyecek. onlar illegal pogram kullanıcıları arkadaşım bulaşmamanı tavsiye ederiz

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Merhaba/İyi Forumlar içeren mesaj içerikleri oluşturmak yasaktır. Moderatör/Adminlere özel bir üsluptur. Bu sebepten ötürü mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiştir.

Sormuş olduğunuz sorunuza gelirsek; Oyunda belirtmiş olduğunuz durumları otomatik bir şekilde yapıldığı bir durum bulunmamaktadır. Oyuna bugün başlayarak bu gibi bir durumu tespit etmenizin kaynağı nedir?
    Anladım, hesabınız hakkında bilgi paylaşmal ister misiniz? Oyun içerik bilgisi açısından yardımcı olmak adına. Belirtmek isterim ki Forum Kanalı kullanımında VPN kullanmanız yasal değildir. Yan hesap kesişmelerinde karışıklık olmaması açısından tarayıcınızda VPN kullanmadığınızdan emin olunuz. Daha sonraki işlemler sırasında alışveriş yapmanız durumunda ödeme yönteminiz değişebilir :).
    Oyunu provoke etmek yasaktır. Uyarı notu düşülmüştür. Tekrarında cezai işlem uygulanacaktır.

İyi Forumlar.

11. meydeydxd

meydeydxd User

Sayın moderatör;
    Merhaba ve teşekkürün mesajlarda kullanımı genelgeçer bir saygı kuralıdır ben o yüzden kullandım, onun haricinde soruna gelirsek iki gün oldu bu oyuna başlayalı ve oyun hoşuma gittiği için birtakım satın alımlar yaptım. Fakat kullanıcıların çoğunluğu,özellikle yüksek rütbeli iyi gemiler, ilginç bir şekilde otomatik olarak oynuyorlar, yaratıkları öldürüyorlar, avantaj kutularını topluyorlar, galiba bot dedikleri script tarzı uygulamaları kullanmaktalar, bir insanın o şekilde oynayabileceğini düşünmüyorum. Bu şekilde oynamak oyuna ait kullanılabilen satın alabileceğim bir özellik mi otomatik pilot gibi, yoksa bu kişiler hile mi yapıyor? Eğer hile yapıyorlarsa,ki bir oyunda bu kadar sık hile kullanımına ilk defa rastlamış olurum, bu duruma neden göz yumuluyor?

edit: Göz yummak derken, eğer bu söylediğim durum bir hileyse, bunu teknik ekipleriniz etkili bir şekilde engellemezse, hile kullanımına teşvik oluşur onu anlattım. Bu da oyun içi satın alımları düşürür ve oyunda enflasyona yol açar, sonuç olarak da oyunun kullanıcı kitlesi küçülür.

Son düzenlenen: 16 Eylül 2020
  12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyun içeriğinde ne yazık ki yasal olmayan programlar kullanan oyuncular bulunmaktadır. Durum hakkında ki görüşlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederim. Forum kurallarına uyarak yeni başlayan oyuncu olmanıza rağmen mesajınızı düzenleyerek işlem yapmaya özen gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. GİŞ kuralları BURADA belirtilmiştir. Kurallara uymayan oyuncular süregelen işlemler ile birlikte cezai işleme tâbii tutulacaktır. İşlemlerin ilerleyişi ne yazık ki pandemi dönemi ve altapı ilerleyişlerinin yazılımlar ile birlikte götürülmesinin istenildiğinden dolayı yavaş ilelemektedir. Client geçişlerinden sonra bu tür senaryolar ile karşılaşmayacağımızı belirtmek isterim. İşlemler devam ediyor :) sormak istediğiniz sorularınızı belirtebilir veya konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

13. aga dalga mı geçiyon. zaten senle riche midir nedir oyunun boş yere avukatlığını yapıyorsunuz yani trollsünüz ahahah

14. meydeydxd

meydeydxd User

Konuyu kilitleyebilirsiniz fakat şahsi düşüncem, client kullanımı zorunlu olduğu zaman yeni bir server açılması yeni oyuncuların ve oyunun yararına olur. Şuanda aşırı bir uçurum var yeni başlayan birisi ile diğer oyuncular arasında ve bu durum da oyun camiasının dar bir gruba hitap etmesine yol açıyor. Hilelerin olmadığı yeni bir server çok daha oynanabilir olur diye düşüyorum, teşekkürler.

Titan. bunu beğendi.
  15. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.