Oyun İçi Madenlerin Çift Çıkmasını Sağlamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 9 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katlayıcı Avantaj Paketi Hammaddelerede İşlemeli mi?

1. Evet

73,3%
  2. Hayır

20,0%
  3. Geliştirilmesi lazım

6,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aklıma şöyle bir fikir geldi(Umarım başlık açıklayıcı olmuştur)

Biliyorsunuz ki oyunda katlayıcı bir paket var bunu aldığınız zaman kutular 2 kat içerik veriyor, bu hatta bazen teror kapısında düşen kutuları falanda etkiliyor,

Ben diyorum ki bu katlayıcı paketi, oyun içinde düşen madenlerde'de işe yarasın,

Mesela oyun içinde scrap mı düştü katlayıcısı olana 2 tane düşsün, tıpkı kutu mantiği gibi,

Ne düşünüyorsunuz?

Edit:
    Biliyorsunuz ki oyuna yeni başlayanlar genellikle gemileri birleştirden almaktadir, birleştirdeki gemi malzemelerini üretmek için bazı gereken donanımları üretmek için'de scrap istiyor,

Böylelikle yeni başlayanlar daha çabuk pet, vs gemi alabilir bu sayede,

Hemde katlayıcı çekmek için extra bir seçenek daha gelmiş olur.

:)

Son düzenlenen: 10 Ocak 2020
  2. uffpuff

uffpuff User

ben, evet diyorum.

3. Teşekkürler sağolun :)

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu Kurallar'a uygun açtığınız için teşekkürler. Konunuzu Güncelleme Ve Fikir Havuzu İndex'e de eklemiş bulunmaktayım. Gerekli desteği aldığı sürece raporlarımıza ekleyeceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

İyi forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  5. evet destekliyorum

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. Teşekkürler desteğiniz için :)

Biliyorsunuz ki oyuna yeni başlayanlar genellikle gemileri birleştirden almaktadir, birleştirdeki gemi malzemelerini üretmek için bazı gereken donanımları üretmek için'de scrap istiyor,

Böylelikle yeni başlayanlar daha çabuk pet, vs gemi alabilir bu sayede,

Hemde katlayıcı çekmek için extra bir seçenek daha gelmiş olur

Destek verenlere teşekkürler :)

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederim :)

İyi forumlar.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.