Oyun Lag ve Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr2-3te şuanda kasma başladı oyun aşırı kasıyor kapıda 2 kere patladım çıkış almak zorunda kaldım bi ilgilenen yokmu ?

NexoNeoNow ve EdepYaHu bunu beğendi.
  2. EdepYaHu

EdepYaHu User

Evet aşırı bir lag var.

NexoNeoNow bunu beğendi.
  3. ben bağlanamıyorum şuan

NexoNeoNow bunu beğendi.
  4. oyun gg geçmiş olsun. allahu teala nın hikmeti bugünde 15 resetinden sonra sadece 4 saat oyunu açık tutmaya yetti. buna da şükür.
    Edit: düzeldi oyun

Son düzenlenen: 18 Temmuz 2020
    NexoNeoNow bunu beğendi.
  5. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

tr 1 5 lag var hala

6. evet şuan oyuna girilmiyor komple gitti

NexoNeoNow bunu beğendi.
  7. -TheTURK-

-TheTURK- User

Bırakma noktasına geldim...

NexoNeoNow bunu beğendi.
  8. Artık bir çözüm bulun bırakalım mı napalım yetkiler boşuna zaman kaybı yaşatıyorsunuz. yoksa yok deyin varsa var diyin .

NexoNeoNow bunu beğendi.
  9. adamların amacı bu zaten kardşeim bırakalım diye yapyıyoalr her resetten 5 saat sonra yine aynı bugcular yine banlanmadı telafi ödülleri küfür gibi zaten daha ne gerek bırakmamız için

NexoNeoNow bunu beğendi.
  10. gofret_vru

gofret_vru User

tr4/tr6 tamamen gitti. İndirimli kapı basma telafisi ne zaman gelecek ? Lag ve giriş sorunlarına telafi veriliyor madem. Hafta sonu etkinliği olan indirimli kapı basmaya da telafi istiyoruz. Açık kapılara giremiyor, indirim paketimizden faydalanamıyoruz.

NexoNeoNow bunu beğendi.
  11. -TheTURK-

-TheTURK- User

Oyunu kapatacaklar ama oyuncu oldugu ıcın kapatamıyorlar... Oyuncuları oyundan sogutma taktiklerı bunlar :D

NexoNeoNow bunu beğendi.
  12. zalim

zalim User

giremiyoruz oyuna yine bağlanmıyor sorun çözün artık bu böyle gitmez.

NexoNeoNow bunu beğendi.
  13. Öle bişey yapsalar almanya bigpoınt şirketine gider baskın yaparız. acımayız onlarda acıma vicdan duyugusu yoksa bizimde olmaz. ! anlatabildimmi kolay kolay kurtulamaz bizden Bizler ÇILGIN TÜRKLERiz. ! BP

14. -TheTURK-

-TheTURK- User

Kolay Gelsin Dostum :D

15. Viraaa

Viraaa User

yalniz bu senin dedigin cilginlik olmuyor dostum.

16. Denesınlerde gorursun çılgınlıgı.

17. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşamış olduğunuz sorun ile alakalı kapı haklarınız bitmesi durumunda Support Takımımız ile iletişime geçiniz gerekli telafi yapılacaktır.
    Onun dışında yaşanan sorunlar halen devam etmektedir. Sorunların çözülmesi durumunda gerekli duyuru Forum Kanalı üzerinden yapılacaktır.
    Öncelikle oyunculara yönelik tanınan telafi kodlarının kullanımı zorunlu değildir. Onun dışında Merkez Ekibe karşı asılsız ithamda bulunduğunuzu tekrarında cezai işlemlerin uygulanabilceğini hatırlatmak isterim.
    Tekrarında Merhez Ekibe karşı asılsız itham olduğunu belirtmek isterim. Lütfen tekrar bu tip mesaj içeriği oluşturmayınız.
    Oluşturmuş olduğunuz mesaj içeriğini o anlık galeyana gelmeniz olarak değerlendiriyorum. İnsiyatifime dayanarak herhangi bir cezai işlem uygulamayarak yalnızca uyarı işlemini gerçekleştiriyorum. Lütfen bu tür mesaj içerikleri oluşturup oyuncu arkadaşlarımızı da galeyana getirmeyiniz. GİŞ kurallarını tekrarında incelemenizi istiyorum. 4. Kural olan Ulaşılabilirlik kuralını da özellikle inceleyiniz.

Konu tartışma ortamı yarattığından dolayı kilitlenmiştir. Lütfen mesaj içeriklerinize dikkat ederek Forum Kanalı içerisinde yanıtlarınızı oluşturunuz. Oyunda yaşanan sorunlardan dolayı gergin olduğunuzun farkındayız. Cezai işlemlerin uygulanması en son çaremizdir.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.