Oyun steam'a eklensin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark9878 tarafından 2 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Steam'a eklenilmesi ve ayritten ayrı bir launcher gelmesi mantıklı bir seçim mi olur

1. Mantıklı olur

oy sayısı 5
    83,3%
  2. Mantıklı olmaz

oy sayısı 1
    16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark9878

Dark9878 User

bu tarayıcı sevdasından vazgeçilip unity motoru ile sabit 60 fps oynayalıp bide üstüne steam gibi devasa ölçekli bir market'e do sunulursa do nun şaha kalkacağına inanıyorum
    Hem bot sorunu çözülür belki eski bırakmışlar bu sayede yeniden başlar çok eski ve efsaneleşmiş bi oyun ama şuan bence kanser li diyebilirim ve bu dediğim çözüm şahlanmasını sağlayacaktır

Evet oyunun yaş ortalaması yüksek ama yani google chrome u açıp bu oyuna girebiliyorsa orayada girebilir yani yada hem indirmeli yapılabilir steamdada ayriyetten olabilir
    oyun örnek versem keşkede olmuyor :D ismi *** desem hem vermemiş olurum hem siz anlarsınız herhalde bu oyunda şahlanmasını steam'a gelmesiyle yapmıştır.
    Steam'a gelirse oranın bir pazarıda var ordanda do gelir elde edebilir

Arkadaşlar lütfen eğer dediklerimi mantıklı bulan arkadaşlar varsa bu yazdıklarımı yayın ne kadar çok kişi görürse gerçekleşmesi o kadar mümkün olur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Bastım eveti :p

3. Dark9878

Dark9878 User

anketin genele gözükmesi gerekiyormuş konuyu kilitleyebilirmisiniz tekrar açıcam

Luminous bunu beğendi.
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili kurallara Buradan ulaşabilirsiniz. Konunuzu talebiniz üzerine kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.