Oyuna Mobilden Girebilir miyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve spechal tarafından 20 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. spechal

spechal User

Merhabalr saygi deger moderatorler oncelikle kurban bayraminiz mübarek olsun ya bu oyunu telefondan oyniyoduk ama simdi giremiyorum artik acaba baska bir uygulamayami gecti nasil olcak oynayamayakmyiz artik telden saygilarimla

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Normal şartlarda darkorbit mobil cihazdan oynanabilir desteği olan bir oyun değil. Lakin farklı tarayıcılar sayesinde oynanabilir kıvama geliyordu. Adobe Flash Player desteğini çektiği için artık hiçbir tarayıcıda flash tabanlı oynanmıyor, sadece birkaç yama yaparak oynanabiliyor. İşin özüne gelirsek benim bildiğim, telefondan oynama durumu artık yok. Lakin biz Türk halkı olarak imkansız diye bişi olmadığını da iyi biliyoruz. İllaki bilen bir oyuncu çıkacaktır.

3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi Client geçişi olduktan sonra ne yazık ki mobil girişleri mümkün olmamaya başladı.

İyi Forumlar.

4. ben yaklaşık bilgisayardan bir aydır oyuna giremiyorum Adobe Flash Player yükle yazısı çıkıyor ve yönlendiriyor o sitede herhangi bir yükleme butonu yok ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

5. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Buradan takip edebilirsiniz.

Destek - DO İstemcisini İndirme ve Kurma Rehberi | DarkOrbit TR

İyi Forumlar.

6. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

1.png

Bu şekilde ekran görmeniz gerekiyor. Buradan İndir butonuna tıkladıktan sonra izleyeceğiniz yönerge aynıdır.

İyi Forumlar.

7. Mineral

Mineral User

Girersinuz

8. yaklaşık bir aydır oyuna giremiyorum flaş player yok diyor nerede indirebilirim tarif ve link atarsanız sevinirim.teşekkürler.

9. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Aşağıdaki attığım link üzerinden client indirme yönlendirmelerini lütfen takip ediniz. :) Eğer yine giremezseniz buraya yazabilirsiniz.

Destek - DO İstemcisini İndirme ve Kurma Rehberi | DarkOrbit TR

İyi Forumlar.