Bug / Oyun hatasi Oyunda bir tuhaflık var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

kota sorunundan dolayı oyunu en düşük özellikler ile oynuyorum (daha verimli oluyor gerçi) ve "ekran arka planını göster" aktif değil... normalde küçük harita da düşman kırmızı dost mavi yeşil "nokta" şeklinde görünürdü. benim gemide malum mavi gibi bir renk işte... aşağıda resimde de görüldüğü gibi arka planı gösterme dememe rağmen küçük harita da oyun normal harita ile görünüyor... ve dahası benim gemi kare içine alınmış şeklinde görünüyor belki resim küçük olduğı için net olamyabilir ama öyle dahası 5-3 portlara bir şey olmuş...
    herhangi bir değişiklik veya sorun mu var??

2. Oyuna güncelleme geldi ondan. Gerçekten rezalet oldu farkettiysen roketler bi tuhaf gidiyor ve gemi ani hareket ediyor

3. dikduran1

dikduran1 User

onları yazmadım resim ile anlatılmaz video almak gerek onu da şuan yapamadığım için uğraşmadım... roketlerin serseri mayın gibi 5'i ayrı ayrı halay çekmesi güzel olmuş ama sanırım oyun görüntü ayarlarından kaynaklanıyor arka plan daha akıcı olduğu için gemiler hızlanmış görünüyor... vey agerçekten hızlandı...

4. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.