Oyundaki Lag Sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. seyfo123

seyfo123 User

oyunu girebiliyorsanız ne mutlu size ben giremiyorum bile

2. mark9x

mark9x User

6 7 saattir oyuna giremiyorum.

3. neshflitks

neshflitks User

niye hiçbir yetkili açıklama yapmıyor

4. PPuuffyy

PPuuffyy User

Bu hafta sonu kapıda x2 yapmak için hesaba baya bi uri ve destek çektim ve gelinen noktada öğleden beri oyuna giriş yapamıyorum ayıptır ya resmen hırsızlıktır bu kim ödeyecek şimdi benim maddi ve manevi kaybımı ?

5. neshflitks

neshflitks User

bende haftasonu ıkı kere urı aldım zetayı açtım yapacaktım. hepimiz aynı durumdayız telafi edilir umarım bu durum

6. mehmetsam

mehmetsam User

bende lf4 günü icin mavi ganimet anahtarı aldım ama hala bağlanmıyor oyundan soğutuyorlar yavaş yavaş

7. PPuuffyy

PPuuffyy User

Tek kelime ile yazıklar olsun ...

8. PPuuffyy

PPuuffyy User

kanka geçen hafta sonu da oldu aynı olay malesef ne bir telafi bırak telafiyi açıklama bile yapmadılar sanırım sorundan haberleri bile yok

9. hedefim

hedefim User

Kesinlikle iyi bir telafi geleceğine inanıyorum çünkü aşırı tepki geldi ve uzun bir süredir oyuna giriş yapılmıyor. Milletin boosterları ve haftasonu boşa gitti bakalım nasıl bir telafi gelecek :/ Ama şu lag sorununa bir çözüm bulmaları lazım gerçekten oyundan soğutuyorlar...

10. neshflitks

neshflitks User

geçen haftasonuda böyle giremediniz mi. peki ne zaman düzeldi

11. PPuuffyy

PPuuffyy User

Hayır arkadaş ben öğrenciyim ve böyle bi zamanda çoğumuz eve kapanmışken bile oyuna para koyuyorum yazıktır günahtır ya

12. PPuuffyy

PPuuffyy User

ertesi sabah giriyordu da iş işten geçmişti ki x2 gitmişti etkinlikler lf4 günü felan ...

13. KTUVAN

KTUVAN User

ne kadar daha bekleyeceğiz acaba

14. PPuuffyy

PPuuffyy User

şu dakika itibariyle etkinlikler sona erdi açılsa bile faydası olmaz artık

15. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konu birleştirmelerim devam ediyor. Lütfen sabırlı olunuz. Gerekli yerlere hem mail hem sms yolu ile ulaşıldı. Teknik ekibin sorunu ne zaman çözeceğini bilmiyoruz. LÜTFEN Bağlantı sorunları/Sayfa yüklenmemesi konusunu inceleyip HAR dosyalarını support ekibine ulaştırın.

Gerçekten çok üzgünüz. Telafi talebinizi çoktan raporlarımıza ekledik, elimizden başka bir şey gelmiyor.

Genel bir sorun mevcut, ilgili birime raporlar iletildi. Yapabileceğimiz başka bir şey maalesef ki yok. Ve merkez ekipten bize ulaşan bir dönüt yok (sorunun kaynağı ya da ne zaman biteceği gibi). Bizlere yardımcı olmak adına, LÜTFEN Bağlantı sorunları/Sayfa yüklenmemesi konusunu inceleyip HAR dosyalarını support ekibine ulaştırın.

Evet bizler de oyuncuyuz ve ne yalan söyleyeyim X4 lazerim gerçekten azaldı :p Bugün gerçekten büyük umutlarrla oyunu açtım ama :(
    Cevap olayına tam hakim değilim zira ben bu işin içinde sadece bir aracıyım, üstlere sorunu bildiriyorum onlar da merkez ekibe bildiriyor. Raporlara nasıl cevaplar geldiğini inanın bilmiyorum. Lütfen supporta olabildiğince fazla sayıda HAR dosyası göndermeye çalışın, eşinize dostunuza herkese söyleyin şu bir hafta ne zaman lag sorunu yaşarlarsa lütfen HAR dosyası göndersinler. Teşekkür ederim.

Kaç cevap verdim bilmiyorum, merkez ekibe iletildi ve beklemekten başka çaremiz yok. Geri dönüş alınır alınmaz sizlerle paylaşılacaktır.

Haksız ve yersiz ithamınızdan dolayı hesabınıza gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar dilerim.

_-Thanatos-_, Minerva ve ateistkeci bunu beğendi.
  16. çift galaksi ödülü telafi edilmeli tabi yetenekliler oyunu düzeltebilirse :)

17. mvp

mvp User

Merhabalar. Oyuna giriş yapmaya çalıştığımda bağlantı kuruluyor lütfen bekleyin diyor ve hiç bir şey olmuyor.Saatlerce beklesemde faydası yok.Birde hangara girdiğimde hata yazısı çıkıp hesaptan çıkıyor her seferinde bunu yaşıyorum.

18. Son 3 haftada da sıkıntı vardı. %50 tp şeref satın alan oyunculara desteklerin telafisi yapılmalı. Ayrıca galaksi kapıları x2 etkinliğinin 3 gün telafiside olmalı. Valla kurmay albaya kasmak için o kadar masraf ediyorum ama hiç bişi yapamıyorum

19. PPuuffyy

PPuuffyy User

modum kusura bakmayın ama öğleden beri sürekli aynı cümleleri kuruyorsunuz ama sizin de yapabileceğiniz bir şey yok biliyorum bu kesinlikle yukardakilerin suçu sanırım sizleri bile ciddiye almıyorlar böyle bir sorun öğleden beri nasıl düzeltilmez kafam almıyor

20. xbatmanxx

xbatmanxx User

copy paste cevap atmaktan başkabir işe yaramayan ekip

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.