Oyundan soğuyoruz gün geçtikçe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeniliklerin gelmesiyle 1000 tane sorun ortaya çıktı.Specrum senti falan özelliğini açınca üstünde minicik balon falan çıkıyor hiç güzel değil minicik, rütbe yüzüklerin ya da tacın içine girmiş yenilikler gelmeden biraz boşluk vardı, dirolar kapalı diziliş sağa kaymış nick aşağı çökmüş gemi nickten bağımsız uzakta duruyor roketler ışık hızına yakın hızda gidiyor her şeye tam bakmadım 10 dk da bunlar göze çarptı daha çok sorun vardır kesin diğer arkadaşlarda belirtir.Chat te herkes sorunlardan şikayetçi yenilik hiç getirilmeseydi iyiydi arkadaki yıldızların çapraz inmesiyle soldan sağa gitmesi arasında bence bi fark yok oda boşa yapılmış sanki, beğendim demek isterdim yeniliklerin güzel yanı yok malesef inş. düzeltilir ilgilenilsin yani alışamayızda böyle nick ayrı yerde diziliş ayrı yerde diziliş dediğim IIIIIAZII budur düzeltilsin yani hoş durmuyor.

CATERPILLAR bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.