Pet arama modülü ve Yeşil Ganimet anahtarı kapatma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pingaiii tarafından 4 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pingaiii

Pingaiii User

Bugün scarp farmlarken keşke olsa dediğim 2 şeyden bahsedicem
    1.si petin arama modülüne keşke 1 den fazla üniteyi aynı anda aratabilsek mesela uber saimon ve uber mordonu seçip bize en yakın hangisiyle haritada yine onu gösterse bence aşırı güzel ve daha kullanışlı olurdu
    2.si ise beni gerçekten oyundan soğuttu bugün yaratığı öldürdüğümde korsan kutusu düşürüyor ve düşen scarplar korsan kutusunun altında kalıyor kutu açmadan alamıyorum en az 20 anahtar aldım bugün bu saçmalık yüzünden en azından ayarlara korsan kutularını kapat gibi bir seçenek gelebilir

Son düzenlenen: 4 May 2020
    Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  2. uninstable

uninstable User

Kutuyu almanıza gerek yok ki, yaratıktan düştüğü için yaklaşık olarak tam hatırlamıyorum 30 saniye 1 dakika süresi içinde kayboluyor çıkan kutu. :)
    Şöyle ufak bir tüyo daha vereyim kutu ve scrap düştü değil mi ekrandan kaybolacak kadar belki biraz daha kutudan uzaklaşıyorsunuz ve sonra tekrar geliyorsunuz böylece kutunun kaybolmasını beklemeden scrap alırsınız. :)

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu Sistem ve Kuralları'na uygun olmadığından dolayı kilitlenip arşive taşınmıştır. Lütfen konuyu kurallara uygun bir şekilde tekrardan açınız.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.