pet hasarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 2 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşın full prometheus, full alien protokol x level peti bl de 170k vururken. aynı özellikteki petim 70k vuruyor. onun petin heat leveli 4 de idi. benm pet 3 levelde idi. heat levelden mi acaba bu fark yoksa kaçırdığımız başka bir şey mi var?

ıııııııı bunu beğendi.
  2. Çaktırma ama 4 lwl olunca söylenenden fazla vuruyor ısı seviyesini 4 lwl altına düşürme doldur petin içini komple daha hızlı lwl alır yüvsit yuvalarınıda aç 3 4 tane.

3. brocum dediğin gibi. benm pette level 4 e çıkınca aynı hasarı çıkarmaya başladı.

ıııııııı bunu beğendi.
  4. 1 ısınma lvli 100k oynattı mı cidden? şaka mı yapıyosunuz ciddi misiniz

ıııııııı bunu beğendi.
  5. şşş ses etme :)

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  6. blde seviye 5 ile full 3 seviye alien beheye 400 k çıkardığım oldu normal x4 ile 180-260 arası görüyor

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili sorunun çözmüşsünüz, sevindim. Başka bir sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.
    hımmm.

İyi Forumlar.

ıııııııı ve 1feder bunu beğendi.
  8. 1feder

1feder User

kankiler benim pette 13k vuruyor sevye 4 te 17 k ya cıkıyo benım nıye 100k oynamıyo niye :D

istanbulcopy34 bunu beğendi.
  9. Esenlikler.
    4.seviyede yüsvit slotları açılıyor yani arada fark olması normal.

10. NoName45_

NoName45_ User

Yüvsit yuvaları o kadar etkiliyor mu ya :D Anlaşıldı, proları fulledikten sonra yüvsitleri açacağım herhalde :D :D

11. Esenlikler.
    Normal lazer slotu 12, yüvsit yuvası 7. 12'nin üstüne 7 ekleniyor, etkiliyor yani.

NoName45_ bunu beğendi.
  12. NoName45_

NoName45_ User

Pete giden uri kadar başka hiçbir yere gitmiyor sanırım :D Teşekkür ediyorum

13. Yüsvitle alakası yok. Yüsvit slotlarım açık değil. Olay tamamen 4. Seviyede. 12 promet x4 ile çıkardığım hasar bu bl de.

14. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yüvsit slotlarınız açık olmadan çok yüksek hasar değerlerine ulaşılamamaktadır. Pet ısı seviyeleri hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.