Öneri Petler bedava tamir olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mm2001ddss tarafından 18 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pet tamiri bedava olsun

1. Olsun

oy sayısı 13
    56,5%
  2. Olmasın

oy sayısı 10
    43,5%
  1. mm2001ddss

mm2001ddss User

Bildiğiniz gibi diroitlerin hasarları kapalı ve tamir etmemize gerek kalmadı bu yüzden benim önerim petlerinde bedava dan tamir olması çünkü kendi şirketin bile bile bile Pet inizi kesiyor ve vip i olmayanlar bende dahil fazla uridium harcamak zorunda kalıyoruz bu kadar dı umarım benim gibi düşünen ler vardır.

2. lago_rosso

lago_rosso User

bu biraz zor bence.çünkü sadece vip olanlar için pet tamiri ücretsiz.eğer dediğiniz gibi olursa vip alanların sayısı azalacaktır.çünkü ben sırf kamikaze atabilmek için vip alıyorum.özellikle seri kapı yapabilmek için kamikaze gerekli.beni yanlış anlamayın sakın.bende isterim tabii ki pet tamiri ücretsiz olsun ama oyun kurucuları da bi yerde para kazanmak zorunda.buna birde bu açıdan bakın

3. ateistkeci

ateistkeci User

Bu konuda güncelleme ve fikir havuzunda bir konum vardı ona destek verebilirsin :p

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konunuzun bir benzeri güncelleme ve fikir havuzunda mevcuttur. Buradan ilgili konuya ulaşıp destek verebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Dostum önerin güzel ama maalesef darkorbit vip paketi içinde bedava tamir veriyor kapıyı yapanların çoğu petin de etkisi altında alıyor vipliği öyle birşey imkansız güncelleme ve fikir havuzuna da pek ilgi gösterilmiyor .

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesajınız tarafımca düzenlenmiştir. Lütfen moderatör üslubu kullanmayınız, "Merhaba/İyi Forumlar" bu şekilde yazışma yapmanız yasaktır. Kullandığınız kalıp sadece moderatörlere özeldir.

İlgili konunun güncel tutulması ve ilgi duyulması halinde gerekli raporlamaları düzenli olarak yapmaktayız. Konunun yoğun destek alaması halinde bile Merkez Ekibin kararı ile belirtilen fikir oyun içerisine dahil edilmeye bilinir. Son kara Merkez Ekibe aittir.

İyi Forumlar.

7. neden selam vererek mesaja başlayıp iyi dileklerle bitirmek kötü bir şey mi bence kendinize yeni bir kalıp bulun sayın admin

Choqomiqson bunu beğendi.
  8. Haklı:rolleyes:

9. bugün pet tamiri beleş olsun yarın gemi beleş olsun vs vs... vip alanlar azalsın gibi bir şey bu her oyunda azami olması gereken kurallar vardır böyle bir şey bu tamir olayı... bence saçma bir konu olmuş bende isterim beleş olsun vip almayayım uri gitmesin uriyi kapıya yatırayım ama bazı şeyleri isterken de tarafsızca bir sual edin kendize ben burada hikmetli bir davranışta mı bulunuyorum yoksa saçmalıyor muyum diye....
    basket topuyla futbol oynanmadığı gibi futbol topuyla da basket oynanmaz...
    bin düşün bir söyle dememişler boşuna...

10. O değilde VİP oyunculara atlama cpu ücretsiz olmalı.