Bug / Oyun hatasi Plutus kapısı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 14 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk gün gece bu kapıyı yapanlar Resetten sonra tekrar yapabilmiş öyle işmi olur, o zaman neden süre veriyor kapıya atlamak için, adminlar modlar bu durumu belirtsin haksızlık oluyor..

2. Aliens

Aliens User

Zaten kapı resetten sonra yenileniyor. Siz SSS'yi okumadınız mı?

3. MrWho

MrWho User

ne anlamı var kardeşim bu yakınmanın haksızlık filan yok etkinlik duyurusunda 14 ünde geleceği söylendi 00:00 dan sonra 14ü oldu ayın. etkinlik duyurusunda da her sabah resetinden sonra yenileneceği söylendi oda uygun. burada haksızlık yok, lafzi yorumlayarak hiçbir haksızlığın olmadığına kanaat getirir herkes.

4. Ya resetten sonra yenileniyorsa kapı gece yapalım resetten sonra bidaha yapalım o zaman kapı için verilen sürenin ne anlamı kaldı bi admin mod lütfen doğru bilgilendirsin benmi yanlış biliyorum yoksa bu hatatan faydalananlarmı hata yok diyor ? ? ?

5. ateistkeci

ateistkeci User

Dün gece geldi ve 6 saat gibi bir sınırı vardı sabah resetine kadar, sabah resetinden sonra 24 saatlik bir süre başladı ve sürekli olarak böyle devam edecek.

6. bu cevapta tatmin etmiyor ilk gün 2 kere yapılması hata deılmı yaaaaw

7. ateistkeci

ateistkeci User

Hata değil bence, sonuçta günün başlamasıyla (Gece 12'den itibaren 14 Ocak oluyor) etkinlik başladı ve sabah resetiyle birlikte etkinlik resetlendi.

MrWho bunu beğendi.
  8. bir günde 1 kere yapılması lazım 24 saat süresi var kapının ilk gün 2 kee yapılması hatadır, biz sıralama için uğraşalım ilk gün 2 kere kapı yapan birinin puanını etkınlik sonuna kadar geçemeyiz bu hatadır haksızlıktır lütfen okusun adminler modlar..

9. MrWho

MrWho User

yaptığım için söylemiyorum sadece nerede hata var? günde 2 tane yapmak gibi bir şey yok bunu söylemeniz bile mantıksız. 2 kural var: birincisi 14ünde başlayacak etkinlik. ikincisi bu etkinliğin kuralı: her restten sonra yenileniyor harita. şimdi bana söyleyin bu iki kuralı göz önünde tutarak hata nerede var?

10. kardeş normal de etkinlik gelmeden bir iki gün önce forum da kapının ne zaman geleceği sorulmuştu kapı gündüz 10 yada 11 de gelcekti denildi normal de etinlikler de gündüz bu saatler de eklenir oyuna.
    bende öyle bekliyordum öğle vakti geleceğini.
    ama gece 12 de gelmesi ya bir hatadır yada haber verilmesi gerekirdi 1 gün de 2 kapı olmuş. sıralama kasanlar için de normal kapıyı yapanlar içinde haksızlık olmuş.
    bu bariz hata ortada iken hala neyine ısrarla muhalefet yapıyorsunuz ?, anlamış değilim

11. bence oyunun bu olayı göze alarak yaptığı bir durumdan başka birşey değil. oyunu takip edenler etkinliğin ilk günü, gece ve sabah kapıyı tamamlayarak ödüllendirildi. bunun önüne geçmek bence kolay olabilirdi. kapının sıfırlanması için sabah reseti yerine saat 12 yi belirleyebilirlerdi, ama yapmadılar çünkü böyle istemiş olabilirler.

12. MrWho

MrWho User

Bana o saatlerde gelecek diyenlerin ekran görüntüsünü paylaşsana kardeşim, resmi olarak saat paylaşıldığını bana at. Bende senin mağduriyetini gidericem hatta 5m Uri çekicem hesabına kanıtlarsan. Çünkü bende takip ediyorum ve herkes modlar aminler "tahmin ediyorum, öngörüyorum, kesin olmamakla birlikte, benim görüşüm, tahminimce" gibi ibareler kullanıldı. Eğer saat paylaşılsa dediğin gibi haksızlık bir hata olurdu ama saat paylaşılmamış sadece ayın 14ünde gelecek denilmiş ve 14ünde de geldi burada problem yok, etkinliğin her sabah resetle sıfırlanacağı söylendi burada da problem yok. Ki asıl sıfırlanmaması problem olurdu. Asıl siz neden size bildirilen resmi duyurular ile resmi kanıtlar ile bana en ufak bi delil göstermeyip yok öyle dediler yok böyle dediler diye söylentilerle hareket ediyor ve tartışmaya sürüklüyorsunuz insanları bunu anlamış değilim. Bana resmi etkinlik rehberi ve duyurularla gelin. Admin de olsa herkesin görüşü kendinedir ki yukarıda da belirttiğim gibi adminler de söylerken tahmin ettiklerini belirtmişlerdi onlar size eğer saat 10 da gelecek gibi kesin ifadeler kullandılarsa kanıtınızı bekliyorum.

ateistkeci bunu beğendi.
  13. hay yaşa yaa sonunda beni anlayan bir kişi daha

Mod ya da Admin yokmu şu hatayı üst mercilere iletsin, bugün etkinlik kapısını 2 kere yapanlar oldu , sıralama kasanlar için haksızlık oldu resetten sonra tekrar kapı yapılması kabul edilir bir durum deil o zaman kapıyı yapınca 24 saat bekleme süresi diye birşey ortadan kaldırılsın öyle bir şey olamaz, resetten sonra süre devam etmesi gerekirken adamlar 2. kez yaptı kapıyı..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2020
  14. MrWho

MrWho User

Ya kardeş neresi hata çıldırıcam jsjs komiksiniz hata dediğiniz şey oyunun size taahhüt edip de yerine getirmediği şeydir oyun size ne söylediyse onu yaptı siz kaçırdınız bunun için yakınmanızın bi anlamı yok

15. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bir hata olmamakla beraber etkinlik başladığından itibaren aşağıda belirttiğim gibi etkinlik bilgilerinde yer alan bilgilere göre
    bir sıkıntı yoktur. Etkinlik hakkındaki görüşlerinizi buradan bize iletebilirsiniz.

Forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasak olduğu için mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir. Lütfen tekrarlamayınız.

Konunun tartışma ortamı yaratabileceği nedeniyle kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.