plutus müsabakası kapı x8

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 14 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

plutus müsabakası kaç bölüm satürn lere kadar geldım yınede bıtmedi

2. the_flood

the_flood User

total 5 bölüm yanlış saymadıysam :D 4 bölüm son kapı final

3. 1feder

1feder User

güldüne göre yanlış saydın aslan ben dun 1 saatten fazla dondum ortalama 50 k ile sıkıldım

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Toplam 6 etap olmakla beraber son etapta Plutus BOSS unda olduğu bölüm geliyor. Son etabın yapılışıyla ilgili videoya buradan ulaşabilirsiniz.
    Üslubunuz hakkında daha önce uyarılmış olmanıza rağmen dikkat etmemeniz ve forum içerisinde tartışma ortamı yaratabilecek kelime seçimleriniz nedeniyle gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2020
    Minerva bunu beğendi.
  5. 1feder

1feder User

bu mu ban sebebi çok saçma aslan kelimesi kötü argo bi kelimemi biri bana aslan dese darılmam. böyle saçmalıklarınız yüzünden bu oyun ilerlemiyor ve ilerlemeyecek hep geridesiniz bende bırakıyorum.

caner.123 ve ModernKöle bunu beğendi.
  6. ama öyle denir mi hiç sen bilmiyor musun darkorbit ve forumu ne kadar kurumsal iş ahlakına tüketici haklarına dikkat eden tavizsiz bir kurum aaa ayıp yaptığın. şimdi hemen oyuna dön ve küfürbaz+botçulara karşı mücadele etmeye devam et, insanlar aç kalmasın :)

7. 1feder

1feder User

evet kardeşim küffürbaz ve botçulara karşı mücadele etmem gerek bu oyunda doğru diyosun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2020
  8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sizin darılmayacak olmanız bunun başka bireyler için de geçerli olacağını göstermiyor maalesef. Defalarca uyarılmış olduğunuz bir konuda aynı ihlali gerçekleştirip ceza alınca da sebebini sorgulayıp, gereksiz göstermeye çalışmanız boşunadır. Nasıl ki toplum içerisinde her istediğinizi yapamıyor, genel kültür ve ahlak çerçevesi içerisinde hareket etmeniz gerekiyorsa forum içerisinde de diğer üyelerle iletişime girerken onların verebilecekleri tepkileri de düşünerek uygun bir üslupla tartışma ortamı yaratmayacak şekilde görüşlerinizi belirtmeniz gerekemektedir.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.