prometheus lazeri güncellensin

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by old-days, Dec 27, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. old-days

old-days User

Yeni hesap açtığım için tartışma kısmına yazamıyorum. Bu konu tartışma kısmına taşınırsa çok iyi olur.

Darkorbit in yeni getirdiği prometheus lazerinin her 5. saniyede +200 vuruş özelliği şu şekilde güncellensin: her 10. saniyede +%10 vuruş şeklinde düzenlenirse daha iyi olacaktır.
    Bilindiği gibi LF-3 den LF-4 e sonrada Kararsız LF-4'e sonra Magma hiperplazmoit ve yansıma sondasına geçildi. En son ki süpriz ise prometheus lazeri oldu. Normal LF-4 leri fulleyip 16 seviye yapana kadar canımız çıktı. Sonra magma ve hiperplazmoit leri fulleyene kadar yine canımız çıktı ve onca uri ve çekilen indirimler boşa gitti. Biz oyuncular her yeniliğe yetişemiyoruz. Normal LF4 ile Full Magma arasında sadece +5 lik fark vardı ve bu oyunucların durumunu çok önemli bir şekilde değiştirmiyordu. Fakat şimdi full Magmalı ile full prometheus lu iki oyuncu arasında DAĞLAR kadar fark oluştu. Herkes gelen her yeniliğe yetişmek zorunda değil. Magma ve Hiperplazmoit için onca emeklerimiz bu yeni gelen prometheus ile hiçe sayıldı eğer bu silaha makul bir güncelleme gelmezse arkadaşlarımızla oyunu bırakacağız. Çünkü diğer lf4 leri yapmak için onca para ve zaman harcadık.

2. cengizcc

cengizcc User

yanlış bir düşünce ozaman önümüzdeki 2 yıl hiç güncelleme olmasın mı

3. old-days

old-days User

Güncelleme gelmesin demedim. Bu kadar sık güncelleme gelmesi iyi değil. Gelecekse de makul bir şekilde gelsin. lazer ile ilgili önerimi de sundum. Güncelleme yeni etkinlikler üzerinden de gelebilir. Güzel bir etkinlik düzenlenir. Bütün klanlar katılır ve 1. olan klana çok güzel ödüller verilir. Böylece hem oyuncular büyük keyif alır hemde katılım fazla olur. Ben o kadar para ve zaman harcamışım sonra bir bakıyorsun bütün harcamaların çöp olmuş. Bu hoş bir şey mi?

Eğer bu oyunu eskiden beri oynuyorsan 2012 deki savaşları ve oyundaki oyuncu sayısını hatırlarsın. O zamanlar herkes daha mutluydu çünkü haritaya iğne atsan yere düşmezdi. Savaşlar eksik olmazdı. Ama darkorbite ne zaman yenilik gelmeye başladı işte o zaman oyuncular tek tek oyunu bıraktılar. Bunun üzerine haritalardaki oyuncu sayısının artması için sunucular birleştirildi.

WHlTE. likes this.
  4. Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.
    Tartışma ve fikirlerinizi belirtmeye bu bölüm altında devam edebilirsiniz.
    Bu konu üzerinde gerekli destek alınmasını istiyorsanız Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümü altında konu açarak , anket ekleyerek oyuncu arkadaşlarımızın desteğini bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Bende arkadaşımıza katılıyorum, oyun hatalardan, buglardan, laglardan geçilmiyor, oyuna yenilik getirmektense önümüzdeki 2 yada 3 yılı sorunları düzeltmeye çalışmakla geçirseler bence daha iyi olur ve bence bu süre bile bu oyunu düzeltmeye yetmez.

WHlTE. likes this.
  6. WHlTE.

WHlTE. User

Çok ama çok doğru bir tespit. Bu lazer kesinlikle güncellenmeli yoksa gemiler hasara dayanmıyor. Bence 5. saniyedeki ekstra hasar sadece NPC ye hasar vermeli.

7. Düzenbaz

Düzenbaz User

bende videolarda gördüm yanlış görmediysem adamlar hızlı konfide x4 ile elmasta 88k atıyorlar birde burguda attığını düşünün , biz ağır konfide x4 90-100k atarken adamlar burgu ile hafifte 100k atacaklar.

Yine gördüğüm başka bir şeyi söyleyeyim iki kişi savaşıyor biri halkada diğeride burguda , burguda olanın canı ve kalkanı az halkadakine dönüp bi vuruyor nerdeyse tek atıyor. Yani böyle olursa insan oyundan soğur , bencede bu lazer düzeltilmeli.

8. levent

levent User

Ben de öyle düşünüyorum. Supporta mail atarak bu durumdan hoşnut olmadığımızı belirtelim.

9. Düzenbaz

Düzenbaz User

aynen çünkü bu lazerlerin sonu yok bence böyle lazerler geleceğine klan savaşlarını teşvik edici etkinlikler gelmeli hakimiyet etkinliği buna en iyi örnek.

10. WolfWar

WolfWar User

Bu klan olayı çok yanlış her serverde zaten yeterince her etkinliği ve yeniliği elinde tutup kimseye koklatmayan klanlar var daha da klan falan demeyin bana. Yeni lazerden önce asıl bu klanlara bir çözüm bulunmalı klanlar eskiden de vardı 2009 dan beridir vardı ama oyunda klandan çok şirket önemi vardı bir yenilik veya etkinlik oldu mu iyi olan şirket alırdı en azından o zamanlar daha fazla kişi faydalanırdı ama şimdi 10-20 kişilik bir klan tüm serveri elinde tutuyor. Böyle iş olmaz olsun !

rivenisgood and harami52 like this.
  11. necmettin

necmettin User

10 20 kişi tutamazda 50 kişilik klan kuruyorlar yetmiyor bide ikinci yan klanlarını açıyorlar onuda 50 kişi full dolduruyorlar sonra sen arkadaşın 1 , 2 kişi 100 tane adamla başa çıkabiliyorsan buyur gel şaka gibi resmen

WolfWar likes this.
  12. Düzenbaz

Düzenbaz User

şimdi o 50 kişinin hepsinde promethus lazeri olduğunu düşünün zaten normalde başa çıkamıyorsunuz promethus lu olan tek kişi ile zor başa çıkarsınız. İşte biz bunun önüne geçilmesini istiyoruz klan sistemi zaten değiştirilemez artık ama buna çare bulunabilinir.

13. WolfWar

WolfWar User

Valla biz klanlardan çekeceğimiz kadar çekmişiz en azından bu şekilde klanarda biraz olsa da acı çeker halimizi anlar.

14. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Mesajlarınız için teşekkür ederiz ancak bu konunun yeri geri bildirim konusudur. Lütfen black light ile ilgili tüm düşüncelerinizi buradaki geri bildirime yazınız.

Bu konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.