Pushing Hakkında

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve __DEMİRTAŞ__ tarafından 8 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bir car gelip 10 defaya yakındır patlatıyor beni durduk yere bu haksız kazanç olurmu oluyorsada nereye şikayet edebiliri ?

2. hayır haksız kazanç olmuyor başka bir şey oluyor ama dersem ban yerim
    şikayet edersen pushingten ikinizinde hesabı süresiz banlanır supporta seyir defterinde seni kestigi kısımların fotografını cekıp suporta atarsan adam ve sen ban yersin.
    10 dan fazla kesmiş olması lazım ama

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Pushing Sistemi konusunda yazdığı üzere,

Dilerseniz o kişiyi pilot profilini alıp support ekibine şikayet edebilirsiniz. Ama bu durumda sizin hesabınız da ceza alabilir.

İyi forumlar dilerim.

4. uninstable

uninstable User

10 kez patlarken siz neredeydiniz ? :)
    10 kez patlatmasında bir mahsur yok eğer art arta ise yani sadece sizi kesiyorsa:
    1........... yok edildin 19:50
    2........... yok edildin 19:50
    3........... yok edildin 19:51

Gibi seri şekilde sadece sizi kesim varsa puşing olur. Ama haritaya giren full bir gemi görev yapmaya girer siz onun ne kestiğini göremezsiniz önüne ne gelirse keserse bir ceza olacağını sanmıyorum kendimden biliyorum hiç ceza almadım.
    Eğer bu durum böyle olmasaydı yüzlerce binlerce gemi kesme görevleri var onlar nasıl bitecek ? :)

5. Pushing Sistemi çok saçma bir sistem kötü niyetli kişilerden dolayı sen bin bir güçlükle rütbe kas elin kötü niyetlisi gelsin sana 11 kere çeşitli yollarla kesilsin sonrada şikayet edip hesabına ceza aldırsın. bur da ben mantık hatası ararım ödül vermeyen oyuncu görevlere de işlemesin rütbeye de etki etmesin zor mu ayarlamak. bir kişiye 11 kere kesilmek zor değil adam 6 kere kesilir nick değişip gemi değiştirip 6 kere daha patlar sonra şikayet alsana ceza saçma sapan adaletsiz bir sisteminiz var kusura bakmayın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2020
    memat155 bunu beğendi.
  6. teşekkürler :)

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederim, sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.