Pushing sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кαяα∂єηιz__ƒıятıηαѕı tarafından 14 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mısal Bı gemı 20-25 kesıldıgınde ust üste bugun kesılmış dıyelım o hesap o gunu sıkayet etse
    Cıft taraflı hesap banlanır
    Fakat merak etdıgım nokta
    Su sıkayet eden kısı seyır defterıne bakıp 1 hafta sonra yazsa Ban yer mı hesaplar
    Daha dogrusu sıkayet eden kısının kac gün ıcerısınde bıldırmesı lazım.

2. Viraaa

Viraaa User

birde pushing sistemi sikayetlemi oluyor bu soruyuda ben sorim:) eger gercekten sikayetle oluyosa diger banlamalarinda sikayet uzerine yapilmasi gerekir.elimde bir sürü oto kullananlarin videosu var.pushing oyun ihlalide otocularin kullandigi oyun gereksinimi?

.SOLOTÜRK. bunu beğendi.
  3. buna türkiye takımı işlem yapamıyor sebebi ise işin içine kişisel durumların girmesi onlarda bizler gibi oyuncu olduğu için böyle yetkileri mevcut değil pushing olayı ise rahatlıkla tespit edilebiliyor aslında program kullananlarda rahat şekilde belli oluyor ama bu ülke takımlarına verilebilecek bir iş değil şahsi görüşüm ben istemem böyle bir işlem yapılmasını onlar da bizler gibi oyuncu bu işin tarama sistemi ile olması daha doğru olacaktır bu sayede itiraz hakkı tamamen devreden çıkıyor

4. İstedıgım cvp degıl bu

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Pushing kurallarını ihlal eden biri her ne olursa olsun (süre fark etmeden) yakalanırsa direk ban alır. Eğer Bir pushing ile karşı karşıya kaldıysanız video alıp Supporta iletebilirsiniz. Pushing sistemi hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. Viraaa

Viraaa User

oto kullananlar hirsizdir.emek hirsizidir.umarim bir an once banlanirlar ve pc başına gecip oyuna giriş yapamadıkları zaman apışıp kalırlar.ama ondan sonra utanmadan onca senenin emegini banladiniz derler utanmadan hak ararlar birde.:)) yüzsüzler cunku:)

7. kesinlikle öyle umarım en yakın zamanda cezalarını bulurlar bekliyoruz

8. Tıtan moderatör
    Sımdı 3 ay gecmıs seyır defteri
    Pussıng yapılmış yınede hesaplar banlanır mı
    Ben bunu merak edıyorum
    Demek ıstedıgım gecmış olan seyır defterı tarıh var yaa
    1 hafta
    1ay
    3 ay
    5 ay gecse seyır defterı
    Support yollasak banlar mı suresı kac gundur

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Evet hesaplarda herhangi bir şekilde pushing yapıldıysa support ekibimiz tarafından analiz edilir ve gerekli işlemler yapılır. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.