Pushing Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve КΛŁPSłZ.КЯΛŁ[BUЯΛК] tarafından 8 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mesela bu oyun, ya adama yüz kere dedim elleme bana diye ama dinleyen ne anca bildiği pushing yapmak. Laftan anladığı falan yok , azcık akıl olsa böyle saçma şeylere girmez.(nokta)

2. keskinniyo

keskinniyo User

Kardeşim elleme bana dersen ben bile ellerim :D oyun bu yani bugüne kadar kimseye pushing yapmadım yaptırmadım ama oyun işte abi eğleniyoruz böyle dalaşmalar daha güzel yapmıyormu oyunu ? emek falan ama bi kural var bunu aşınca cezası var ne güzel bak şimdi insanlar dikkat etmek zorunda acaba kaç kere kestim kaç kere kesildim bugünlük yeter yada birini pushing sınırına kadar kesip sinir küpü ettikten sonra oyundan çıkmak :D takmayın bu kadar pushingi bence daha eğlenceli oluyor.

ateistkeci bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu başlığınız tarafımca düzenlenmiştir. Forum Kuralları gereğince imalı cümleler kurmaktan kaçınınız, aksi halde gerekli cezai işlemler uygulanacaktır.
    Pushing Sistemi ;
    Konunuzu sohbet etmek amacı ile açtıysanız konuşmacı köşesine taşınmasını talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2020
  4. değerli adminim, konu başlığında imalı bir cümle kullanmadım, bunlar gerçekler
    talebim üzerine konuyu kitleyebilirsiniz.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Talebiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.