Puşing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve agnostiklive tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kasılırken ateş çekme özelliği yapıp puşing yapmak isteyen bir çok gemi var haritaya çıkamaz olduk. Şikayet edilen puşing gemileri dikkate alınıp ard arda aynı gemiyle kaç kişiye puşing deneniyor bünün önüne geçilmeli.

Alenen haksızlık bu. Haritaya cıkamamak çok zor.

Puşing sistemi hakkında puşing amaçlı ihbar edilen gemiler tek taraflı olarak kapatılmalı.

Çok pislik hale gelen bir hal almaya başladı. Herkes herkese puşing deniyor, oyun ahlakına hiç uygun değil.

Bu konuyla Artemis admin ilgilenebilir mi, zirâ bir çok kişi bu durumdan şikayetçi. Bu konuda çok yazıldı çizildi bu sistemde hata olduğunu gösterir, hata olan şeyinde değişmesi gerektiğini düşünüyorum

2. Sizin gibi bir çok oyuncu bu durumdan şikayetçi bende dahil.. Daha önce ki konularda Adminlerimiz raporlarında eklemişti bu konuyu @Artemis. de bu konu hakkında daha fazla yapabileceği birşey olduğunu düşünmüyorum.

Umarım merkez ekip kısa sürede çözebilir bu konuyu...

3. Arkadaş tamamen haklı. Onca kasılıyoruz para yatırıyoruz. emek harcıyoruz fakat gücü yetmeyen ve bunu başka türlü göstermeye çalışan oyuncular puşing yaparak kendilerini oyuncu player sanıyorlar. puşing savaş oyununda çok saçma bişey. savaşamadığımız gibi kasılamıyoruzda. niye kasılamıyoruz çünkü kasılırken ateşçek yapıp puşing yapmaya calısıyorlar. niye savaşamıyoruz. çünkü savaşta sinekle gıdım canda gelip pete patlıyorlar. puşing yapıp banlatmaya calısıyorlar akıllarınca..

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili şikayetlerinizin farkındayız, bahsetmiş olduğunuz durumun düzenlenmesi adına gerekli raporlamaları düzenli olarak yapıyoruz. Konunuzu da raporlarımıza ekleyeceğiz.

Ayrıca dilerseniz buradaki konuyu inceleyerek destek olabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Bu konuya Artemis admin yanıt vermeden kapanmamasını rica ediyorum. Team leader olarak bu ateş cekle puşing yapan gemiler lütfen dikkate alınmasın. Bu konu hakkında Türkiye ekibi olarak insiyatif team Ekibinde bunun herkes farkında ve artık lütfen bu puşing gemilerine itibar edip o kadar emek verilen gemileri harcamayın. Bir gemiyle kaç kişiye puşing deniyorlar. Seyiri açıp inceleyip sorgulayın bak buna denemiş olmamış sonra buna geçmiş sonra diğerine bu ahlaksız bir davranış bana göre sayın Artemis adminim. Bu konudaki görüşünüzü bekliyorum form modları lütfen iletiniz bir tek cümle dahi olsa konuyla ilgilenirse gerçekten çok mutlu olacağız.

konu güncel. @Artemis. yanıt Please ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2019
  6. Cubi dönerken bazı bencil arkadaşlar 2. hesabı ile gelip aralıksız sıkıyorlar. O gelen hesapta kıytırık bir hesap oluyor. Kessen bi dert kesmesen ayrı dert. Pushing aslına bakılırsa çok güzel sistem fakat suistimal ediliyor olması çok kötü. Bu da insanımızın ayıbı diyelim.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Pushing cezaları konusunda inisiyatif Artemis'in elinde değildir. Bu konuda tek karar mercii Merkez Ekip'tir. Cezanın detaylarının değişip değişmeyeceği de tamamen onların elindedir. Bahsetmiş olduğunuz durumla ilgili şikayetlerinizi ve önerilerinizi Merkez Ekip'e iletmekteyiz. Ancak bir değişiklik gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de onlara bağlıdır tamamen. Bununla ilgili Artemis'in vereceği cevap da çok farklı olmayacaktır.
    Şikayetinizi raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  8. Bu raporların bir anlamı olmalı

9. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Anlamı olmalı mı? Bence olmalı sencede olmalıydı olması gereken buydu, Bu konu yüzünden mağdur olanlardan biriyim, Anlattıklarım ı anlatamadım ki oyun idarecileri sadece konuyu kilitlemekle kaldılar!!!