Destek Reset- Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Oyun aşırı güzel olmuş. Grafikler yenilenmiş, oyun hızlanmış. Hiç kasmıyor. Yapılan en iyi güncellemelerden biri. Teknik ekibi tebrik ediyorum. Yalnız bir sorun var oda hitaçla ilgili? Hitaç aniden ortadan kayboluyor? Bu bir sorun mu yoksa hitaç etkinliğinin özelliği mi?

2-) Hitaç etkinliğinde ödüller tam olarak nelerdir?

Şimdiden teşekkürler :)

2. KARANLIK

KARANLIK User

3. Yav bu nasıl oyun böyle yav kasmayan pc topladım aldım şimdi kasmaya başladı dünya lag dünya donma var bunedr böyle ya

Eski haline getirmelisiniz oyunu gerçekten bırakıcam eğer böyle kalırsa

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Şubat 2015
  4. zaten forumda konusu var aegis ve öbür yetenek gemilerinin yetenek kullanınca efektleri düzeltilecek.

5. Arkadaşlar pc de değilim buraya ss atabilirmisiniz yeni grafikleri görebilmek istiyorum.

6. kardeş görmeni tavsiye etmem kafayı falan yersin mazallah eskiden savaşlarda kasmayan pc yemin ediyorum şimdi yaratıkta kasıyor yav varmı böyle bişey

7. αĸrep_55

αĸrep_55 User

hiç begenmedim bu nasıl bi görüntü eski halıni istiyoruz

8. Ss atabilirmisin buraya kardeş ?

9. ss.darky

ss.darky User

Allahınızı severseniz siz bu oyunu bitirmeye mi çalışıyorsunuz? güncelleme denen şey oyunu daha ileri götürmesi gerekirken siz dahada batırıyorsunuz. bunun başka bir açıklaması olamaz.

10. KARANLIK

KARANLIK User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.