Rütbe puanı artışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve λsLτ_vs_λsLτ tarafından 28 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Admin bu nedir böyle ya sürekli rütbe puanımı artiramiyorum hergün 150 200 k rütbe puanı artıyor bunun önüne geçilmesi lazım çoğu kişiler mağduruz bu konuda lütfen bi An önce el atılsın

2. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Biliyorsunuz ki oyuna yeni bir kalıcı kapı eklendi 'Ebedi Black Light' kapısı. Her zaman için girilebilir durumdadır ve şuan etkinliğin de olmasıyla birlikte giren oyuncu sayısı artmıştır. Genel anlamda tüm gemiler bu etkinlikte ilerleyebilecek kadar sağlamdırlar. Geminizde %50 Şeref desteği ve Ephon-100 desteği olduğunu düşünürsek, 100 milyondan fazla şeref puanı yani 1 milyon rütbe puanı kasılabilmektedir. Tabii ki, Ephon-100 desteğini her oyuncu birleştiremiyor, birleştirmek için X-BL görevlerinden '55) Gerçekliğin Kenarları' görevini bitirmiş olmanız gerekli. X-BL Görevlerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Birleştirmek için gereken malzemeler;

***2 saatlik EPHON-100 desteği

Alındığında süresi gerçek zamanlı işler. Tarif Blacklight görevinden kazanılabilir.
    %100 ŞP ve TP desteği

Birden fazla kez ve tek sefer de çoklu üretilebilir.

Gereksinimler:
    · 150.000 Uridium
    · 10.000 Rinusk
    · 10.000 Blacklight Takipçisi
    · 1.500 Mindfire Beyni

Yeni kapıda birkaç saat uğraş sonucu 255 veya 306. dalgadaki 'Strokelight Barrage' yaratığını keserek yüksek derecede şeref kasabilirsiniz. Buna ek olarak X-BL haritalarında bulunan, Mindfire Behemoth ve Strokelight Barrage yaratıklarını keserek şeref puanınızı arttırarak rütbe puanı kasabiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak, şeref yaratıklarını Kıdemli Oluşumu uçuş düzeni ile keserseniz %20 daha fazla şeref kazanırsınız.

Rütbe puanlamaların da bazı değişiklikler yapıldı, konu ile ilgili buradan içeriğe ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

GRANDEKİNOKS. bunu beğendi.
  3. Acemi albaya 120 bin rütbe kalmıştı şuan 2 milyona yaklaştı :D

4. smoonrise

smoonrise User

Ben rütbe düşünmediğim ve buna asla para vermeyi doğru bulmadığım için yapmıyorum hele merkezin son yıllardaki aldığı kararlar ve uygulamaları ile oyundaki sorunlardan sonra .
    Fakat çok fazla şikayet gelmeye başladı forum modlarıda farkındadır , muhtemel yine oyunun bir yerinde açık var ve birileri hızlı yükseliyor yada bir diğer kritik durum ki bunu uzun zamandır söylüyorum buglar ile elde edilenler silinmediğinde bu haksız envanterle ile arada yakalandığı bug varsa aldığı Şp silme cezalarını misli misli çıkarıyorlar ki bu bana daha mantıklı geliyor bir bug olsa kulaktan kulağa yayılır yada y.tube düşerdi bir darkorbit klasiği olarak . Bu buglar ile elde edilen haksız envanterlerin silinmesi durmunu merkeze tekrar tekrar raporlamanız memnunmiyet verici olacaktır birçok oyuncu için diye düşünüyorum .

Son düzenlenen: 29 Ocak 2021
  5. titans___

titans___ User

bl lerde mind ve stroke kesmek zor çıkdığı saniyeyi takip edip belli kişiler alıyor veya bı fınd türü npcleri bekleyip uri tp şp kassmakla da olur chat zaten hades sabaha kadar ful destekli diyorlar ben de rütbe ile uğraimyorum 10 hades hadi taş çatlassın 20 hades olmuşmudur 2009 dan beri de oynuyorum rütbeyle baş olmaz ben vip için para vermyom değmez ooyun zaten girilmyor bazen ebedi kapı da bu oil hızlandırıcı da vermyor geliştirmeler 10 ile 20 seneye 20 lvl proları yapabilirim diye umuyorum