Selamlar, hürmetler. Yeni başlayanlar kervanından ilk sorum :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve canhas60 tarafından 9 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. canhas60

canhas60 User

Değerli arkadaşlar ben oyuna yaklaşık 1 ay önce başladım. Acemilik tabi x3 gününde 1 milyon üriyi çekip çok hazin bir şekilde harcadım. Öncelikle en büyük kazanımım 24 argeye yetecek kadar günlük dosyası satın almak. Geri kalan ürilerle lf3, bo2 ve hız jeneratörü aldım. Şu an gemiyi kasmaya ve kutu toplamaya çalışıyorum. Yaklaşık 115k ürim var. İrisler tamam. Pet var, seviye 3 toplayıcı ve seviye 3 radar takılı. Peti ve argeleri üridyum toplamaya uygun düzeltmek istiyorum. Bu konuda önerisi olan arkadaşlardan öneriler bekliyorum. Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

X2 kat kazançlı galaksi günlerinde Kapı yaparak gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.

Yetenek çizelgesi ile ilgili geniş bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın da tavsiyeleri olacaktır.

Keyifli forumlar..

canhas60 bunu beğendi.
  3. canhas60

canhas60 User

İlginiz için çok teşekkür ederim. Pet için kami 3 yada radar ve kurtarma protokolü almak için pet indirimini bekleyeyim mi acaba? Pete 2 tane radar gerisine kurtarma koysam ne kadar mantıklı olur? Teşekkürler tekrardan.

JUPlTER bunu beğendi.
  4. uzayl80

uzayl80 User

yeni başlamısın hayırlı olsun öncelikle arkadas argeye erken girmişin gemin vengeyseyse onunla devam et önce pet için bolca radar protolü al gemin dursa bile radarı güçlü oldugu için tüm gezegeni dolasır kutu toplar sana yakıt protokolü al bunların seviyelerini 3 yap galaksi kapı cifte sans günündede bolca zeta bas anahtar stokla bolca lf4 yada zeus gününde kutu acmaya gir sormak istediğin varsa sorabilirsin yardımcı olursum

canhas60 bunu beğendi.
  5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Pet indirimi günlerinde almanız tabi ki kazanç sağlayacaktır.

Vip + indirim paketiniz var ise daha da indirim kazanırsınız.

Buradan pet modul ve maaliyetlerini inceleyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

6. canhas60

canhas60 User

Pet için yakıt protokolü biraz lüks geliyor açıkçası. Daha zevkli olması için herşeyi uygun yapmak istiyorum. 1k gg var onları zetaya basıp x2 yi beklemekte fayda var sanırım. Şu an pet indirimini beklemekte fayda görüyorum ama zetaya enerjileri basmakta bir sakınca göremiyorum. Kami 3 alıp biraz kredi kasmak iyi gelebilir ama onun için de pet indirimini bekleyeyim en iyisi. Bu arada 16 argeyi dağıttım ama daha 8 arge boşta. Bu argeleri en baştan kutu argesine mi çevirmek gerek yoksa zeta için savaş yapıp tekrar kutuya mı çevireyim? Mühendis adamım böyle formül görmedim :D Değerli bilgileriniz için şükran ve saygılarımla.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. uzayl80

uzayl80 User

zeta için erken daha birazdaha enerji biriktir bi 1500 yap onu kamiyi pas gec sen ona takılma görevleri hallet kredi kasacaksan yeni haritada kasarsın boşta olan argeleri kutuya yatır derim

canhas60 bunu beğendi.
  8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ben teşekkür ederim.

Zeta fikriniz çok mantıklı. Günlük dosyalarınızda tamamlanmaya başlar.

Argeleri genelde oyuncu tarzına göre yansıtır.

Savaş birazda kutu kazancı olarak ortasını bulabilirsiniz.Attığım konuyu lütfen inceleyiniz.

Arge sıfırlama seprom yetersizliği ile zaman alıyor.

Tercihler tabi ki sizin.Bol şans ve keyifli kasılmalar dilerim.

İyi forumlar.

canhas60 bunu beğendi.
  9. Kejer ben burda neyim bana sormadın . Çoğğğ tehesüff ederimmm . Zaten ben sana yardımcı oluyodum sjsjsjsjs

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.