Seprom sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 16 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arge puanları yeni sıfırladım. tekrar hepsini dağıtmak için 1 hafta beklemem gerekiyo tamam bu sorun değil bak beklerim ama asıl sorun bu süre boyunca skylab tüm promeriumu seproma dönüştüreceği için lazer beslemesi yapamayacak olmam. gittim bari rinukslarla seprom üretiyim onlarla biraz yetenek dağıtırım dedim birde ne göreyim 3750 rinuks harcayarak birleştirdiğim sepromları yetenek ağacında kullanamıyorum :D abi dalga mı geçiyo bu oyun? benim bu sepromları arge için kullanabilmemin bir yolu var mı yoksa gidip beslemeye basayım mı ne yapayım?

2. smoonrise

smoonrise User

Öncelikle yap boz haline getirmemek için argeyi uzun vadede yapacaklarına göre diz argeni bence sonra birçok oyucu gibi arge bozma maaliyeti 1 mil uri olmasın ilerde . arge demo diye bir seçenek var argeni onunla hesapla ayarla bence . diğer yandan yanan sepromun için üzüldüm fakat yapacak birşey yok bug lar yüzünden gemiye semprom atmayı kapatıldı baya uzun zaman oldu açıkçası .
    Keşke az fikir alıp uygulasa merkez argeyi promerium ile yapsa sorunlar ortadan kalkardı yada semprom miktarı veya üretim hızını değişmesi lazım oyundaki eski olan herşey güncellendi skylab çok geride kaldı ki çok büyük öneme sahip skylab ilk açılan hesapta hemen düzenlenen bir özellik. Arge demo unutma dostum indir forumda olması lazım konusu yada arama motoruna yaz oradan çıkar .

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Güncelleme ve Fikir Havuzu İndeks bölümünden bulduğum birkaç konuyu sizlere sunmak isterim. Konuları güncel tutarsanız gerekli raporlama işlemi tekrardan yapacağız. :) Ne kadar güncel o kadar tekrar raporlamak demek. İlgili konular,

İndeks bölümünde daha da fazla vardı sanırım bunlar yeterlidir. :))

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2020