Server Değişimi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeLiBaLTaa53 tarafından 9 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalımı ?

1. Olmalı.

75,0%
  2. Hayır Olmamalı.

31,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar;

Düşündümde Oyunda Şirket Değişimi Var Ama Sunucu Değişimide Olsa Nasıl Olurdu Mesela Tr2 De Oynayan Bir Oyuncu Aynı Gemiyle Tr4'e Geçebilecek Ama Tabiki Zararlarıda Olacak; Rütbe Puanı ve Şeref Puanı Sıfırlanacak.

Ve Akıllarda Şöyle Bir Soruda Olabilir , Adam Ucuz Bir Sunucuda Kendini Fulleyip Pahalı Bir Sunucuya Geçebilir Diye , Şöyle Olacak ; Tr Serverlerinde olanlar Sadece Tr serverleriyle Değişim Yapacak Yani İskandinavya 1 De Oynayan Biri Gemisini Tr2 Ye Alamıcak GÖrüşlerinizi Bekliyorum . İyi Oyunlar.

Bu arada sunucu değişim ücreti :10.000 Uridium ( fiyat değişebilir :) )

Son düzenlenen: 9 Şubat 2014
    ALEMİN*KRALI*NİĞDELİ bunu beğendi.
  2. -fahri123-

-fahri123- User

bencede olmali

3. Global sv lere nolcak o zaman :/ mesela isk 1 serveride global bi server onlar geçicekleri zaman geçebilicekleri bi yer olmicak

4. KorGeneraL

KorGeneraL User

Rütbe ve şeref puanı sıfırlanırsa kimse bunu yapmaz bence.

5. Dediğim gibi zaten oralar ucuz sw ler ama şöylede olabilir sunucu sayısı az olan Serverler ile birleşe bilir yani İskandinavya 1 de oynayan meksika 2 ye filan geçebilir. Sunucuda oynayan oyuncu sayısına görede olabilir.
    Amaç zaten o eğer hiç birşey kaybetmeden geçiş olursa herkes sunucu değiştirir.

6. tr1 fulleri anında burda olur

7. global sw lere hangi ülke ile katıldıysan, dilin neyse o ülkenin ana sw lerine de katılmalısın. ben global avrupa2 de oynuyorum. global sw ler kolay da deil bence. global avrupa 2 de rütbe uzman çavuş tr5 te kat kat ezik olduğum birgemiyle rahat yüzbaşı yapabiliyorum mesela :(

8. Aynen global serverlerde az kişi olsa bile adamlar sağlam rütbe filan almak daha zor ben eskiden tr3 de oynuyodum şimdiki hesabımın yarısı kadar bile güçlü deildi ama binbaşı yapmıştım bu hesabım teğmen

9. kaansakal

kaansakal User

Aslında @RAMMFİRE arkadaşımızın konusuna yorum atıyordum konu kilitlendi.Ben de buraya yazma ihtiyacı duydum.

LÜTFEN OKUYUN ve yorumunuzu TARAFSIZCA yapın.Bakalım kim haklı?

Benim oyuna kayıt tarihim 09.2008.Yani 6 yıllık(Aktif olarak 4 yıllık) bir oyun geçmişim var.Ben oyuna İSKANDİNAVYA 1 server ınde kayıt oldum.Ve 2012 ye kadar kesintisiz oynadım.Sonra belli bir sebepten dolayı bıraktım.Oyuna başladığımda ve bıraktığımda server da her harita tıka bası doluydu."Programlar çıkmadan önce de"
    Bot olayının tamamen silinmesinin ardından oyuna tekrar başlama kararı aldım ancak şuan server da çoğu harita bomboş!Abartısız söylüyorum çoğu zaman koskoca haritada tek başıma kasılıyorum.Ya da belki bir adam bulurum ümidiyle boşboş haritada 15dk harcıyorum.Sonuç ne oluyor?En fazla 3 kişi.
    İstila TDM Sektor Control gibi oyunların oynanamadğı bir server olabilir mi?
    Yeni bir server a geçip oyuna sıfırdan başlamayı düşündüm.Yaptım da ama oyun sıfırdan başlanamayacak kadar zor.Özellikle de belli bir geminiz varsa.Kabul ediyorum o kadar çok lf4 havoc veya hercules sahibi değilim.Ama yine de zorlanıyor insan.
    Şimdi bomboş haritada dolanmayı ben mi istemiş oluyorum?Gerekirse TP ŞP ne var ne yok alsın ama bu olayı gerçekleştirsinler.

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bununla İlgili konu daha önce yanlış hatırlamıyorsam resimli olarak açılmıştı lütfen o konudan devam edin

Sunucu ve gemi değiştirme

konu kilit

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.