Server değiştirme (gir ve oyunu ver)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 25 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce server değiştirme fikri gerçekleştirilmelimi ?

1. Evet (bence çok mantıklı şartlarda çok iyi)

oy sayısı 4
    44,4%
  2. hayır (nedenini yazın)

oy sayısı 5
    55,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Arkadaşlar bu forumda yüzlerce kez server değiştirmek istediğimizle alakalı konular açtık ama hiç biri dinlemedi darkorbit yönetimi ısrarla gerçekleştirmiyo bu isteğimizi şimdi şöyle düşünün bi türk arkadaşımız amerika serverinde oynuyo bi polanyalı arkadaşımız türkiye serverinde oynuyor evet bu böyle devam eder herkes kendi swsinde oynama zorunluluğu yok bazıları isteyerek oynuyo evet ama bazıları ise ilk başta ucuz diye girip daha sonra geliştikten sonra hiç bir zevk alamıyo oyundan çünkü herkez yabancı..Ve oyunu bırakıyo ve yine bigpoint zarar ediyo haksızmıyım ?

Tamam server değiştirmek okadar kolay olmamalı zart purt olmamalı ama sadece 1 kereye mahsus olmalı diye düşünüyorum.

önerim şöyle şirket değiştirmek sadece birkereye mahsus olup bazı şartlar gerektiricek bu şartlar şöyleki

********ŞARTLAR**********

** 1.500.000 uridyum
    ** 2.000.000.000 kredi
    ** %50 şeref puanı kesintisi
    ** %25 tp puanı kesilmesi..
    ** Türkiye 1-2-3-4-5 serverlerinde oynuyanlar tr6 serverine geçemicek aynısı diğerleri içinde geçerli tr6 da oynayan biri tr1're geçemicek tr3 den oynayan biri tr1 re geçemicek bunu tr6 da gemiyi fulleyip tr1 de oynamayı engellemek için koyuyorum tabiki kolay serverde fullenip zora geçmek olmucak
    ** Global serverlerinde oynayanlar istedikleri ülkelerin sunucularına geçebilecek sadece yani global serverde oynayan biri eğer türkse türkiye ıpsinden bağlanıyorsa sadece türk sunucularına geçebilecek eğer global serverinde bir rus oynuyorsa o rus sadece rusya serverine geçebilecek.
    ** Kendi serveri olmayan global ülkelerden bağlananlar (örnk.Azarbejan.yunanistan.ırak.finlandiya. vb gibi) fazla aktif oyuncusu bulunmayan ülkeler yani bu kişiler tabiki global serverde oynar ve bu oyuncuların server değiştirme şansı olmucak çünkü adı üstünde (GLOBAL) server...

------------------------------

evet şartlar böyle olursa şirket değiştirmek daha iyi olur tabiki bu sadece birkere olucak ve oyunu bırakmak isteyen arkadaşlarada extra bir yol tanınmış olucak abd serverinde oynayan bi arkadaşımız türk serverinde oynayabilecek ve oyunu bırakmamış olucakk...Ve böylecede bigpoint yinede kazanmış olucak..

oyunuzu verdikten sonra yorum yapmayı unutmassanız sevinirim..

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2014
  2. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

arkadaş bir kişide destek versin yahu :) ayrıca ek güncellemeler getirdim konuya

Dediğim gibi amaç herkesi kendi swsini yönlendircek ve oundan sıktırmıyacak şekilde ve şöyle olucak

** Türkiye 1-2-3-4-5 serverlerinde oynuyanlar tr6 serverine geçemicek aynısı diğerleri içinde geçerli tr6 da oynayan biri tr1're geçemicek tr3 den oynayan biri tr1 re geçemicek bunu tr6 da gemiyi fulleyip tr1 de oynamayı engellemek için koyuyorum tabiki kolay serverde fullenip zora geçmek olmucak
    ** Global serverlerinde oynayanlar istedikleri ülkelerin sunucularına geçebilecek sadece yani global serverde oynayan biri eğer türkse türkiye ıpsinden bağlanıyorsa sadece türk sunucularına geçebilecek eğer global serverinde bir rus oynuyorsa o rus sadece rusya serverine geçebilecek.
    ** Kendi serveri olmayan global ülkelerden bağlananlar (örnk.Azarbejan.yunanistan.ırak.finlandiya. vb gibi) fazla aktif oyuncusu bulunmayan ülkeler yani bu kişiler tabiki global serverde oynar ve bu oyuncuların server değiştirme şansı olmucak çünkü adı üstünde (GLOBAL) server...

Dediğim gibi bu konuyu açma sebebim insanların istediği serverde oynaması değilde daha çok kendi ülkesinin sunucusunda oynaması sıkılmaması çünkü bir çok arkadaşım malesef yabancı serverlerde oynuyor 40 tane lf4 ü var fakat oyundan zevk almıyo hatta kaç'tane arkadaşımın sırf yabancı swlerde oynuyor diye oyunu bıraktığına şahit oldum...

Konuyu açarken çok dikkat ettim her hangi bir açık görmüyorum tr6 da kolay serverde ve ucuz serverde gemiyi fulleyip tr1 serverine geçmek gibi bir şans yok..Zaten sadece 1 kere olucak birşey ve bunun şartlarıda epeyce zor ve yüksek maddiyat gerekiyor hem biz oyuncular kazanır hemde bigpoint kazanır...

oy verip konuya katılırsanız çok sevinirim...

3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Mantık derken ? birazcık daha saygılı olabilirsin bence...Konuyu açma sebenim abd de oynayan yada bi yabancı serverde oynayan bir arkadaşın kendi swsine geçmesi...Tr6 da gemiyi fulleyip tr1're geçmek gibi bir söz konusu yok her ayrıntıyı düşündüm konuyu açarken..Fakat buraya gelip konuya mantıksız felan diyorsun.. Keşke konuyu ilk önce okusaydın (okusaydınız (hayır diyenlere diyorum) )

Bir üye geçen gün bir konu açmıştı darkorbit ölüyo çünkü darkorbit artık çocukların eline geçti diye artık haklıymış burdan onada selamlarımı gönderiyorum :)

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bununla İlgili konu daha önce yanlış hatırlamıyorsam resimli olarak açılmıştı lütfen o konudan devam edin

Sunucu ve gemi değiştirme

iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.