Skylap Seprom Hatası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve HoDRiMeyDaNx tarafından 8 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Birlerştirmeden yapılan sebrom gemiye geldigi için arge 0 lamasında kullanılmıyor onun ıcın skylaptan dolmasıda zaman alıyor bu sorunu çözülmesini istiyorum şahsım adına bir ankette koyabilirsiniz çunku ikiside seprom ama biri gemide olmus oluyor biri skylapta argeyi vermek 1 hafta surecek ve buda aşırı zaman kaybı suan gemide 20 bin sebrom var ve bana bakiyolar tskler iyi forumlar

2. Bu dediğin konu çok uzun zamandır tartışılıp, anketleri açılıp, raporlara ekleniyor zaten.
    Oradaki anketlere destek olabilir, fikrini belirtebilirsin.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı gerekli şekilde düzenledim.

Güncelleme ve Fikir Havuzu İndexinde seprom başlığı altında birçok konu mevcuttur. Söylediğinize en yakın konuya buradan ulaşabilirsiniz. Eğer daha farklı bir düşünceniz varsa Güncelleme ve fikir havuzuna kendi fikrinizi kurallara uygun şekilde tekrardan açıp, konunuza gerekli destek gelirse raporlarımıza eklememizi sağlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Grandmaster. bunu beğendi.