Solace Modülleri Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve nayzklinez tarafından 12 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. nayzklinez

nayzklinez User

Oyunu yaklaşık bir sene önce bırakmıştım. Şuan tekrardan yeni bir hesap açıp yaklaşık bir aydır oynamaktayım. Zamanında değişik etkinliklerle beraber solacenin npc modülünü hasar modülünü hız modülünü vesaire almıştık fakat şuan bu modüllere herhangi bir şekilde ulaşamamaktayız. Etkinliklere sürekli göz atıyorum, bazen salı çarşamba perşembe kapı ödüllerine de düşebiliyormuş -ilk tamamlama-
    Hesabı yeterince kendi çapımda hızlı bir şekilde gelişime soktum ve artık diğer oyuncularla eşit bir konuma gelebilmek için bu modüllere ihtiyacım(ız) var. Nereden elde edebiliriz? Merkez tarafından belirli bir zaman ya da siz modların tahmin ettiği bir durum var mı? Diğer oyuncuların da aynı şekilde. Yardımcı olabilirseniz ya da soruma cevap verebilirseniz ne mutlu bana

2. chromin etkinlikleriyle beraber bazen çeşitli gemilerin çeşitli modülleri geliyor, agatus etkinliğiyle de modüller geliyor keza aylık gelen etkinliklerde ki savaş bileti ödülleri de modül olabiliyor kaçırdığınız bir modül varsa önümüzdeki etkinliklerde mutlaka gelecektir diye düşünüyorum.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Modüller genel olarak etkinliklerde gelmektedir. Yukarıda @**CANIS**PL arkadaşımızın dedikleri doğrudur, kendisine cevaplarından dolayı teşekkür ederim. Hafta içi kapı ödüllerine gelen modüller sadece Vengeance modülleridir. Diğer gemilerin modülleri gelmemektedir.

Ayrıca konu için Güncelleme ve Fikir Havuzu İndeks bölümüne girerek Klavyede "F3" Tuşuna bastığınızda istediğiniz içeriğin ana kelimelerini yazarsanız Mesela "seprom" diye, indeks bölümünde 10 dan fazla seprom ile alakalı konuları görebilirsiniz. Bu konulardan en sevdiklerinize yorum yapıp güncel tutarsanız konuyu bizlerde sürekli raporlarımıza ekleyebiliriz. Sizlere modüller ile ilgili bir örnek bırakmak istiyorum daha fazlası için bahsettiğim şekilde arama yapabilirsiniz.

Modüller dükkana ya da birleştire gelsin

İyi Forumlar.