Support

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **PÖH** tarafından 4 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **PÖH**

**PÖH** User

Merhaba adminler ve cmler benim gemin çalındı bütün kanıtlarını ve şüphen olan bütün kanıtlarımı supportta yolladım destek için tşk ederim yazdı
    1 hafta boyunca hala inceleniyor ne zaman geminizi verir yoksa dalgamı geçiyor ???

2. Eğer [****] ki gibi yaptıysan beklemen lazım.

Başka yere mail attıysan dalga geçiyor olabilirler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2019
  3. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

polatalemdar311 arkadaşımıza teşekkür ederim. Support ile buradan iletişime geçebilirsiniz. İletişime geçtiğiniz taktirde beklemek durumundasınız forum moderatörleri bu konuda bilgi sahibi değildir.

Üyelerin link paylaşması yasak olduğundan dolayı mesajınızı düzenliyorum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2019
    -=ODIN=- bunu beğendi.
  4. **PÖH**

**PÖH** User

adminim ben çokta gönderdim inceleniyor diyor 1 hafta oldu inceleniyor

5. eray

eray User

Modum alıntıladığınız mesajdaki link hala aktif.

6. Ama yeni kurallarda yabancı linkler paylaşılması yasak diyor.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen support ile iletişime geçerken kullandığınız e-posta adresini kontrol ediniz. İlgili ticketinize cevap gelmiş olması gerek.

Bu durum hakkında forum takımı olarak aldığımız karar, forum içerisinde olsa dahi link paylaşımına izin vermiyoruz. İlgili kuralın güncellenmesi için durumu üstlerime ileteceğim. Teşekkürler.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  8. **PÖH**

**PÖH** User

Paradoks admin tam 10 gün geçti ayrı ayrı ticket atmıyoruz ama inceleniyoruz dedik hala cevap yok ne yapmam lazım ama support ekipleriniz yardımcı olmuyorlar bilginiz olsun tam 3 ay oldu elimde gemin bile gelmedi ve geri bile alamadım...

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki, Avrupa Birliğinde bu yıl içerisinde yürürlülüğe giren GPDR yasası gereği yasal engeller nedeni ile support ekibi eskiden olduğu gibi çalınan hesapların iadesi işlemlerini gerçekleştiremiyor.

Bu durum ile alakalı resmi duyuru forumda paylaşılmıştır.
    Hesap Çalınması Hakkında Bilgilendirme

Sonuç olarak yasal nedenlerden support ekibi bu durumda size yardımcı olamayacaktır.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  10. **PÖH**

**PÖH** User

Paradoks adminim ben bu çarımı el emek ile oynadım fulledim bütün ödeme onayı kanıtları bende şikayet ifadesi bende herşey elimde ama support diyorki inceleniyoruz ayrı ayrı ticket atmayınız bu işe yaramaz

1 buçuk ay oldu çar elimde size yalan borcumuz yok geminizi istiyorum hala aynı ticket yazıyor 1 ay boyunca inceleniyoruz diyor halada elime çar geçmedi ne yapmam lazım şikayetmi edeyim sizi

[Support ile yapılan görüşmeler özel olup, paylaşılması YASAKTIR!]

%01 öneriyorum supportu hani nerde inceleniyor nerde çarım hala elime geçmedi sizin işinize geliyor ama siz gereğinizi yapmıyorsunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2019
  11. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

.Paradoks. arkadaşımızın da ifade ettiği gibi maalesef ki yasal sebeplerden dolayı yardımcı olamıyoruz. Ayrıca Support ile yapılan görüşmelerin paylaşımı yasak olduğundan mesajınızı düzenlemiş bulunuyorum.
    Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.