Öneri Tasarım ve Dükkan

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Karga tarafından 12 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Karga

Karga User

Selamlar oyunda Dükkan>Tasarımlar ve Kişiselleştirmeler adında 2 Adet bölüm bulunmakta.
    Fakat eklenenler sadece sayılı tasarımlar.

Oyunumuzda İşlevli(Etkisel) ve İşlevsiz(Görsel) olarak 2 adet tasarım türü bulunmakta.
    Oyuncular ek bir etkinlik gelmediği sürece genel olarak aynı tasarımlarda gezmekte çünkü çoğu işlevsiz tasarıma ulaşmak neredeyse mümkün değil.

Tavsiyem Her zaman dükkanda sunulması adına işlevsiz tasarımların kişiselleştirme bölümünde değerine göre Uridium/TL bazında satışa sunulması ve oyuna yeni bir renk getirmesidir.

Lütfen konunun gelişmesi amacı ile yorum yapmayı unutmayın lütfen.

2. Katılıyorum. Oyun aslında biraz kişiselleştirmeye açık olsa fena olmaz. Ben sırf eskiden kurduğum güzel görünen bir gemim olsun diye bu sene yeniden başladığımda ilk işim tüm gemileri almak oldu. Tasarımları olsa alırım. Ama mesela en basitinden solace'in bir tane tasarımı markette yok. Yani uridium'la yok. Olursa neden almayayım. Burada değil de geliştirme bölümünde OYLAMA ile açarsanız konuyu oylarız, böylelikle merkeze iletilir isteğimiz.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  3. Aslında dediğin mantıklı fakat tasarımların çoğu obsidyen verildiğinden tekrar markete getireceklerini sanmıyorum.

Ama gelirse de fena olmaz infernoları alırım :D

4. ateistkeci

ateistkeci User

Tasarımlar basitte olsa gerçekten güzel olabilir çok sade hissettiriyor bazen gemiler :(

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili önerinizi Buradaki bölüme daha açık bir şekilde anlatıp konu açarsanız, önerinizi raporlarımıza ekleyebiliriz. :) Bölüm Kurallarını incelemeyide unutmayınız.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.