TASARIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆☆ŠpřiЛ╦モř☆☆☆ tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VENOM MU İYİ SOLACE Mİ

2. Nefes

Nefes User

3. uLTRa!

uLTRa! User

Arkadaşım kasılıyorsan ve sürekli baskın yapmıyorsan kesinlikle venom eğer sürekli baskın yapıyorsan grup ile takılıyorsan solace ama benim oyum genede venomdan yana

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

İş şuna göre değişir, çevrenizde veya bulunduğunuz klanda venom sayısı çoksa venom alın derim :) Kolayca kasılabilir büyük görevler ( uber lokum tallon sibelon gibi) rahatlıkla yapabilirsiniz, manuel takılıyor baskıncı iseniz solace tavsiyemdir (bu ikisi arasından ). Yoksa spectrum derdim :)

Keyifli Forumlar

5. modum zaten spectrum var da bazıları diyo solace 250 bn uri çok diyo kredi ile daha basit diyo

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam, Venom içinde o uri fazla mecut açık arttırma sistemini takip ederek tasarımlara ulaşmaya deneyiniz. Çünkü zaten ileriki aşamlarda creditsler hiç bir işinize yaramayacak ama uridiumlar değer kazanacaktır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.