Test Server hesap sıkışması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mummy* tarafından 13 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mummy*

Mummy* User

iyi günler modlarım hesabım test sunucusuna girdikten sonra sıkışmıştı ve 403 hatası veriyordu bir türlü hesabıma giriş yapamıyordum. supporta yazdım gerekli bilgileri verdim ve az önce sorunun düzeltildiği hesabımın oynadığım servera aktarıldığı girip kontrol etmem gerektiğini söyleyen bir mail aldım sabah işleminiz kayıt altına alınmışır diyen mail adresiyle aynı bigpoinnten geliyordu mail. hesaba girmeyi denedim halen aynı sorunu yaşıyorum 403 hatası alıyorum supporta tekrar mı yazmalıyım ?

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Support size geri dönüş olarak düzeltildiği bilgisini vermiş aşağıda dediklerimi sırasıyla yapınız tekrar aynı hatayı verirse düzeltildi diye mail geldi fakat sorun hala devam ediyor diyerek yeni bir ticket oluşturarak gelen ticket numarasınıda yazarsanız daha sağlıklı olur.

Şimdi yazacaklarımı denerseniz tekrar.

Kullandığınız tarayıcının çerezlerini / Geçmişini temizleyiniz.

Modemi kapatıp 1-2 dakika bekleyin bazen sorun anlık düzelmiş olsa bile internet orada kalabiliyor (bunu daha önce yaşadım )

Sonrasında bilgisayarı tekrar açtığınızda buraya ekleyeceğim linkden oyuna girmeyi deneyiniz linki açıp ilk önce kaydedin isterseniz.

Düzelemediği takdirde supporta yukarda dediğim gibi yazabilirsiniz.

Düzelirse buradan tekrar yazınız yada sorun çözülürse kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Mummy*

Mummy* User

modum dediklerinizi denedim öncelikle çerezler olsun modem olsun, malesef aynı hatayı alıyordum supporta tekrardan yazdım önceki ticket numarasını da mailimden kopyala yapıştır yaptım onu yazdım en başa sorunun düzelmediğini belirttim ki ne olur ne olmaz diye daha sonra sorunu tekrar özet geçerek yazdım kullanıcı adımı ve oyuncu profilimi altta tekrardan paylaştım. eksğim var mı ?

4. Nesqik

Nesqik User

Modum benımde gemım cz1 serverıne giirerken sıkışmıştı 10 gün oldu support bekle dedi bekliyoruz hiç açılmıcakmı ? bilginiz varmı bu konu ile alakalı

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oynadığınız sunucuyu belirtmeniz iyi olurdu, bunun dışında görünürde bir eksik yok.

Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

İyi forumlar.

Merhaba,

"forbidden 403" hatası alıyorsanız sorun support ekibine ulaştğında genellikle kısa sürede çözülmektedir. Sizin sorununuz için özel durum yaşanmış olabilir. Isterseniz supporta ilk ticket № ile tekrardan yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 13 Ekim 2018
  6. Banada aynısı oldu supporta yazınca 24 saat içinde sorununuz düzeltilmiştir diye dönüş yaptılar ve sıkıntı kalmadı bende.

Hala şoktayım:)

7. Mummy*

Mummy* User

bendede 24 saat içinde cevap geldi ama sorun düzelmedi işte :( iş günü ne oluyor bu arada 2 iş günü içinde dendi de adamlar pazar çalışmıyorsa önümüzdeki haftaya kalıyor benim iş :(

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

2 iş günün ne olduğu konusunda detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Mummy*

Mummy* User

modum bu ne demek oluyor teknik ekibe iletilecek diyor ne kadar zaman alacak bu ? keyifli oyunlar demişler ya bir de ne oyunu hesaba giremiyorum. dalga geçer gibi resmen vipim katlayıcılarım boşa gidiyor ne yapıcaklar ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2018
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ile olan yazışmalarınız gizlidir, lütfen bu yazışmaları paylaşmayınız.

Ne yazik ki hesabınız Almanyadaki teknik ekibin müdahelesi olmadan eski sunucunuza döndürülemiyor. Support ekibin bu konuda yapabileceği bir şey yoktur. Sorunun Teknik ekib tarafından çözülmesini beklemek zorundayız.

Forum Moderatörleri, Ticket Moderatörleri ve başka yetkililer belli kalıplara uyarak cevap yazmak zorundadır. "Keyifli oyunlar"da burada uyulması zorunlu yazım kalıplardan birisidir.

Satın aldığınız paketlerin bu süreçte işlemesi ile ilgili sorun merkez ekibe iletilmiştir.

Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

İyi forumlar.

11. Mummy*

Mummy* User

umarız en kısa sürede çözülür diyorsunuz. support ta böyle diyor. Ben ne zaman girebileceğim kimsenin bir bilgisi yok mu gerçekten ?

12. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Öncelikle yaşanan sorunların farkındayız arkadaşlar supporta 2 -3tane mail gelmiyor günde bir sürü mail akıyor sizlerin bahsettiği gemi bugda kaldı hemen çıkaralım'da basit bir işlem değildir bunu mail geldiği anda supportaki arkadaşlarımız sizin mailiniz düştüğü anda oyuncunun hesabı boşlukta kalmış düzelteyim gibi olmuyor onlarında imkanları kısıtlı onlarda bu sorunları veya sorun yaşayan gemileri merkeze aktarıyor sorun çözülmesi için, oradaki yazılım ekibide bu tarz sorunlarla ilgileniyor, Tr support bu sorunu yaşayan gemileri oraya gönderiyor.

Şimdi diyeceksiniz ki bizim oyuna verdiğimiz paralar ne olacak zamanla onlar bitiyor, bizler burada bu tarz olaylar için varız Darkorbit Türkiye' oyuncularını ve ekibini temsil amaçlı.
    Bu süreçte sizden saygı ve sükunetinizi kaybetmeden beklemenizi rica ediyorum.

Keyifli Forumlar.

13. Mummy*

Mummy* User

Peki beklemedeyim iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.