TR3 Deki arkadaşların Kendini Herşeyin Sahibi sanması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WindyCatMarauder tarafından 22 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bir npc oyundaki bir şahsiyete kullanıcıya ait olamaz TR3 Deki arkadaşların Kendini Herşeyin Sahibi sanması
    bu chef klanı ve klanlarındaki arkadaşların
    CHEF] HASANCRVS: npayı kesebilmen ıcın bız oyundayken bızı kesmen lazım
    [CHEF] HASANCRVS: bızı kesemeyecegine gore oyunda carpıya basana okdr o
    npc bizımdır.
    Bunun kadar seçma bir şey yok grup npc lerinin sadece kendilerini yaklaştırıp kalan kim seye salmıyorlar
     
  2. Erlik

    Erlik S-Moderator Team Darkorbit

    Selamlar,

    Savaşarak ilgili NPC'yi elde edebilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  3. neyle savaşım 50 kişi dolaşıp ahkam kesiyolar :D
     
  4. gerçekten doğru söylemişsiniz :p
     
    WindyCatMarauder bunu beğendi.
  5. PSYCHIATRIST

    PSYCHIATRIST Guest

    Merhaba,

    Bahsettiğiniz NPC hangisi bilmiyorum ancak tank bir gemi ile (Spectrum, Spectrum Plus, Citadel Plus, Berserker) veya yüksek oranlı kaçınma modülü çıkardığınız bir gemi ile -tercihen Mimesis ancak şart deği- gemiyi ağır konfigürasyonda kullanırsanız ve geminizde bol miktarda Prometheus lazeriniz varsa ve tavsiyem P.E.T.’inizin tüm lazer slotlarını ve protokol slotlarını açıp anti uzaylı protokolü ve kaçınma argesi ile diroit uçuş düzenlerini stratejik kullanarak imha olmadan grup npc’si ödüllerine dahil olmanızdır. NPC’ye Yaklaşana kadar kamuflajlı olun ve insta kalkan ile EMA kullanmayı da unutmayın. Bol şans!

    Not: Kendi gelişimim esnasında Spectrum ve Berserker kullanarak etkinlik veya grup NPC’lerini imha etmeye çalışırken elimde 10 tane bile Prometheus lazer yoktu ve yeteneği iyi kullanarak patlasam da NPC ödüllerini elde edebiliyordum.

    İyi forumlar.
     
  6. başlıca olarak 2 bl alanını komple tutuyorlar kamufle felan zaten yaramıyor burda bnm güçlü olmam veya olmamam değil bencillik sorun ki bencilliğin de ötesine geçmişler chat de yazdıklarından daha devamı da var
     
  7. PSYCHIATRIST

    PSYCHIATRIST Guest


    Merhaba,

    Ne yazık ki bencillik oyun kurallarına aykırı değildir. Böyle durumlardan uzak bir ortam için PVE sunucularını deneyebilirsiniz. Gücünüze ve hızınıza göre ödül alabileceğiniz iyi bir yöntem olur.

    İyi forumlar.
     
  8. HASANCRVS

    HASANCRVS User

    Öncelikle bu oyun hepimizin oyunu tabiki npc kesebilirsiniz ama önce beni yenmen lazım yada 2. bir şans veriyorum bızım klanımıza dahıl olup npclerı beraber keseriz . sevgili admınım dediği npc Mindfire :8 kişiye çöp düşüyor klanımız 50 kişi biz birbirimiz içinde savaşıp kavga ediyoruz npc ödülü almak için dışarıdan bir adama npc ödülü aldırmamız saçma olur oyüzden biz haritada varken npcyi kestirmiyoruz olay bundan ibaret saygılarımla iyi günler dilerim.
     
  9. Eski bir chef crvs oyuncusu olarak söylüyorum suan savasıyoruz ayrıldıgım gunden berı mındfıre yuzu gormedım aklınız varsa klana dahıl olun
     
  10. Erlik

    Erlik S-Moderator Team Darkorbit

    Selamlar,

    Oyun içi münakaşalarınızı lütfen foruma taşımayınız. Forumu amacı dahilinde kullanalım. Darkorbit aynı zamanda bir savaş oyunudur. Forum Kuralları'na ve G.İ.Ş. Kuralları'na uyalım.

    Açılan konu ile forum amacı dışında kullanılıp münakaşaya ortam hazırlamasından ötürü kilitlenmiştir.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.