Unity botları bitiriyor mu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dark9878 tarafından 18 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark9878

Dark9878 User

Çünkü yeni olacağı için botlarında çalışmaması gerekiyor mantıken bu konu hakkında bilgisi olan var mı ve performans ta bir değişim olur mu ?
    mantıken artışta olması gerekiyor ve şunu söylemek istiyorum ki bu geçişi abode flash'ın kalkmasına kadar ertelemek bir üşengeçlik ve oyunculara ÇOK BÜYÜK bir saygısızlık kaç yıldır insanlar düşük fps oynuyor
    Darkorbit'ten ''ilham'' alınarak yapılan oyun bile indirilebilir ve oyun kasmıyor
    ve her konuda sürekli sorunları söylüyorum bunlar oyunu karalamak için değildir oyunu hergün bende oynuyorum ve bu oyunda cidden büyük bir potansiyel görüyorum ve daha çok gelişmesini istiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Mart 2020
  2. Hiç sanmıyorum.

3. Yani yapılan botlar flash tabanlı. Unity'e geçince bir çalışamayacaklar. Ama unity için de botlar yapılır mı sonradan onu bilemem.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Unitye geçiş ile ilgili bize verilen bilgi buradan forumda paylaştığımız kadardır inanın ki bizde şuanlık bu kadarını biliyoruz. Bize gönderilen bilgileri sizlerle paylaşıyoruz. Ek olarak FPS sorunuzla ilgili benim şahsi fikrim biraz daha rahatlayabileceği yönünde fakat tam olarak kesin bir yorum yapmam mümkün değil Unitye geçiş çok basit gibi görünsede sunucuların veritabanlarını aktarma işlemi normalden uzun sürüyor olsa gerek çünkü Bigpointin bizi bekleteceğini düşünmüyorum ^^

İyi forumlar.

5. zalim

zalim User

ne kadar oyun var ise hepsinin birer açığı oluyor bu anca ağır kurallar ile hızlı güncellemeler ile çözebiliyorsun yinede açığı kullanan oluyor ama cezasını çekiyor sınırsız ban gibi.darkorbit in bu şekilde yapacağına inanmıyorum çünki hiç güven vermiyor.

6. Ortalama 10 ay var desek zaten bu ana kadar herkes zirveye kadar kastı yeni sistemde bir süre bot olmaz o süre zarfında kastiklariyla takılırlar sonra zaten yeni botlar çıkar fb gruplarını takip edin görürsünüz adamlar ticaretini yapıyor profesyonel olarak yeni sistemde de botun pesini hic biri bırakmaz

7. Geriye doğru banlamaların da olacağını düşünüyorum.

8. Dark9878

Dark9878 User

Unity zamana meydan okuyan bir motor ve siz botu savunduğunuza göre büyük ihtimal sizde kullanıyorsunuz ayrıca unity gelirse bot koyamazlar çünkü flash player ve internetten oynandığı için botu engellemek çok zor ama unity motoru ile yeniden şekillenecek bir do çok daha farklı bir bot korumasına sahip olacaktır unity diyoruz boru değil eğer sistemin bir açığı bulunursa kapatması daha kolay olur çünkü tarayıcıya muhtaç olmayan bir motor

9. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bot programları ile bir banlama yapılacaksa çalıştırılan script ile birlikte tespit edilen bütün hesaplar kapatılır fakat şuanda bir detay yok bu yazdığımı önceden yapılan taramalara ve banlamalara göre söyledim. Eğer bir banlama olursa zaten forumda görürsünüz.

Lütfen tartışma ortamı ve haksız ithamda bulunmayınız sizi uyarıyorum.

Konu amacından çıkıp tartışma ortamına doğru sürüklendiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.