Yanlış Anlaşılma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KqrqDikenli tarafından 6 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Ben Az Önce 32tlik chromin paketi aldım sebebi ise cyborg tasarımı için ama ben oyunda daha 13 lvlim sandımki onu aldıgım zaman gemi halinde diye ve yanıldım suan cyborg kasacam durumda da değilim anlaşıldıgı üzere neyapmam lazım support yazdım cevap gelmedi yerine uri verseler bari lf3 filan alsam sizece geri dönüşü olurmu ?

2. RobinKudin

RobinKudin User

:( bazı firmalar verir ama darkorbiti sanmam

3. parasında ddeğilim yani uri olarak filan verselerde yatırdıgımıza değse

4. RobinKudin

RobinKudin User

Modlar gelijek önce bunu yazıp: Büyük harfler bağrmak anlamına gelir lütfen yapmayınız konu başlığı tarafımca düzeltilmiştir yazıcak.

Sonra Üzgünzüz bu tip iyade işlemlerimiz olmamaktıdır dicekler

iyi forumlar yazıcaklar

zalim bunu beğendi.
  5. çok kötü oldu ya cyborg kısa yoldan nasıl kasabilirim

6. Mr.User

Mr.User User

Her zaman söylerim.

Bu oyuna para kazandıranlar Acemilerdir :)

7. reis 13 lvlim ve yani iddaa parası :) haydan gelen huya gider suanki görevlerime göre gemimde çok yetersiz sibelont öldür var 5 6 dkkada zor kesiyorum

8. RobinKudin

RobinKudin User

200 Tl verip ya sayborg al ya da 1 yıl anca alırsın

9. Sen haftalık %50 çekip, indirim ve premium paketler alıp bu oyuna para kazandırmıyorsun anlaşılan :)

10. Merhaba,

G.İ.Ş. Kurallarına göre Fesih işlemi uygulanmaktadır. Burada okuyabilirsiniz.

Siz destek ekibine durumu iyice anlatın. Belki paket değişikliği yapabilirler.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

11. kardeşim yazımı okuduysan anlamışşındır diye düşünüyorum uzatmıcam modum gerekeni söyledi teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  12. Kardeşim ben sana cevap niteliğinde yazmadım zaten mesajımı :)

Eğer sayborg tasarımını birleştirdiysen ve chromini harcadıysan büyük ihtimal paket değişikliği de söz konusu olamaz. Mod'un da dediği gibi supportla görüşmelisin. Ben Mr. User'a olan tepkimi koydum ortaya

13. çok özür dilerim yanlış okumuşum yeni farkettim :) aslında doğru diyorsun bence bu şin geri dönüşü olmaz gerekirse başından kalkmayıp cyborg kasmaya çalışacaz

ve oyuna para yatırmak kötü bişey değildir bu oyunu yapan insanlarda bundan ekmek kazanıyor ve alkole sigaraya vereceğime oyuna yatırırım eğlenirim.

14. Merhaba,

Lütfen tartışmalardan uzak duralım. Konuda gerekli cevabı verdim.

Arkadaşımın isteğine göre konu kilitlenmöiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.