yapacağınız guncellemenin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu99 tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu99

tabutçu99 User

bu ne ya oyuna guncellmee gelmiş oyunu batırmıssınız ya gemnin salvosuna bakın işyice saçmalamıssınız test serverindeki gibi yapmıssınız droitler desen geminin dibi ne kadar giriyor yani kısacası bosubosuna guncelleme iyice oyundan sogudum

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Mousenin ortasındaki yeri ileri geri kaydırarak droitleri uzaklaştırıp yakınlaştırabilirsin de salvolarda ne var anlamadım normal görünüyor.

3. tabutçu99

tabutçu99 User

yav gemiyi sağa sola hıpızlı hareket ettir gorursun hala oyunu batırmaya çalısıyolar iyice ya en sonunda bırakcam ya 4 senedir oynuyorum bu saçma saçma guncellemeler yuzunden .... bugunde çılgı cubi var bakalım nasıl kascak oyun fps 1 ya 1 nasıl bi saçmalık bu ilk onu duzeltsinler daha oyunun birsuru sorunu var oyuna giriyorum hız guncellemesi yapyorum hız 540 a çıkcagına 480 de gine klaıyor anca sayfayı yenilemem lazımda ole dizelsin ve daha birçok şey .........

4. ne gelmiş ki güncellemede bea

5. gemi katırdan bile yavaş gidiyor gibi görünüyor.ema atınca işaret kalkmıyor.kamufle birisinin kamuflesi bozulunca veya kamufle bozunca veya ema atınca dpsi ve kalkanı gözükmüyor.birisine saldırınca gemı aniden hızlanıyor karşı tarafta benım gemı nasıl gozukur bılmem ama benımkı hızlanıyor.bence güncelleme iyi mi kötümü olmuş dersenız bu sefer harbi saçmalamışlar.oyunu indirmeli yapmasalar herşey daha güzel olacak ama işte biz derdimizi anlatamıyoruz onlar bizi dinlemiyor vs. vs .vs her geçen gün oyun daha kötüye gidiyor.darkorbit reoladed bilmem nesi geldiği zaman eski yönetime nazaran daha adil bir oyun söz konusuydu ama onlarda yavaş yacvaş eski yönetimin düştüğü hatalra düşmeye başladı.

6. Merhabalar

Son yapılan güncellemeler ile ilgili düşüncelerinizi Buradaki konuya yazabilirsiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.