Yeni 2 adet harita. 5-4 ve 5-5

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯ƒσяєνєя•αℓσηє¯¯ tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalı mı?

1. Evet

83,3%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilmeli

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Yeni bir fikirle karşınızdayım ancak bilgisayarıma şu an giremediğim için görsel sunamıyorum. Bildiğiniz gibi oyunumuzda kasılmak epey bi zor. Bu yüzden bazı yaratıkların haritaya gelmesi gerekli. Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.

1. haritamız 5-4

Bu haritamıza 5-3'den kayaların ortasındaki yere portal konmasıyla erişim sağlanacak. İçeride koloniler halinde yaratıklar gezecek ve büyük olan yaratığın insta kalkanı olacak. İçerideki yaratıklar şunlar olacak.

8 Saboteur ve İnsta kalkanlı 1 adet Battleray (Toplu gezecekler)
    12 Kristallin ve Kalkanlı 1 UberKristallon (Toplu gezecekler)
    3 Hooligan, 3 Ravager ve 3 Convict ortalarında ise 1 tane Korumalı GG Century Falcon (Toplu gezecekler)
    4 Kucurbium ve 1 adet Korumalı Boss Kucurbium (Toplu gezecekler)
    9 Icy ve 1 Korumalı Ice Meteroid (Toplu gezecekler)
    8 Scorcher ve 1 Korumalı Devourer (Toplu gezecekler)
    10 Boss Lordakia ve 1 Korumalı UberLordakium (Toplu gezecekler)
    12 Sibelonit ve 1 Korumalı UberSibelon (Toplu gezecekler)
    30 Lordakia, Mordon, Saimon ve 1 Kalkanlı UberDevolarium (Toplu gezecekler)
    10 Streuner ve 1 Korumalı UberStreuneR (Toplu gezecekler)

Bùtün bu kolonilerin yanı sıra içeriği %125 olan avantaj kutuları sizi bekliyor olacak.

Gelelim harita 5-5'e..

Bu haritamızda zaten uzun zaman önce oyuna getirilmesi gereken Kucurbium ve Boss Kucurbiumlarımız olacak. Ve ortada 1 tane istasyon bulunacak oyuncuların tamir olabilmesi için.

Görsel hazırlayabilecek bi arkadaşımız konu altından yazıp yardımcı olabilirse memnun olacağım. Fikrinizi yorumda belirtmeniz ileride açacağım konular için ders olur bana.

2. Yeni haritalar ve yeni yaratıklar olmalı gerçekten, birde mmo vru eic oyuncu sayısında denge bir şekilde kurulmalı.

3. 5-4 5-4 Haritaları olarak konu açmıştım.

BKZ: 2 yeni korsan haritası...

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Yeni harita ve NPC fikirlerini her zaman desteklemişimdir. +1

5. Merhaba ,

Daha önceden açılmış olan Buradaki konudan desteklerinizi sürdürebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.