Yeni Başlayanlara Yenilikler Gelsin Mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAZELNUT tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyuna yeni başlayanlar için bu 6 madde yapılmalı mıdır?

Anketin kapanma tarihi 9 May 2020.
  1. EVET

61,3%
  2. HAYIR

38,7%
  1. HAZELNUT

HAZELNUT User

Merhaba;
    Benim gemim full hiç bir eksiğim yok ama benim gibi full olan kişiler yeni başlayan kişileri kesiyorlar bunları engellemek için yenilik gelmelidir.
    1- X1 mermisi sınırsız X2 mermisi credili olmalıdır.
    2- LF4 silahı dükkanda yada birleştirmeye gelmelidir.
    3- 1 Aylık Premium ve 1 Haftalık %25 vip indirim verilmelidir.
    4- 15 level kadar yeni başlayan gemileri kesmek engellenmelidir.
    5- Prometheus 10 görevi x2 katlayıcı avantaj paketi bir miktar para karşılığında satılmalıdır.
    6- Yeni başlayan gemilere bonus kod verilmelidir. Lenova gemisi 5 adet LF4 5 adet BO2 Kalkanı 5 adet Hız jeneretörü 5 milyon credi ve 5.000 uridium verilmelidir.
    Oyuna başlayanlar için çok güzel olur oyunu bilmeyip yeni gelenler gerçekten çok zorlanıyor oyunu bilenler biraz zorlansa bile gelişebiliyor.
    Bu 6 madde biran önce gerçekleşmelidir.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Geç yazdığım kusura bakmayın. Fikirlerinize tek tek cevap vermek istiyorum.

1)Buna benzer konular var bu konulardan desteğinizi sürdürebilirsiniz. İlgili konulara X1 ve X2 lazer cephaneleri, 2 Kat TemelLazer Kredilik Olsun...

2)Buna benzer konular var bu konulardan desteğinizi sürdürebilirsiniz. İlgili konulara LF-4 Lazeri Uridium ile Satılsın

3)Bu fikriniz hakkında forumda benzer bir konu bulamadım Bunun için harici yeni bir konu açıp daha açıklayıcı daha düzenli ve kurallara uygun şekilde oluşturursanız, gerekli destek gelirse konunuzu raporlarımıza ekleriz.

4)Buna benzer bir kural şu anda oyunda aktif, kaç seviyeye kadar olduğundan emin değilim ama 8 yada 10 seviyeye kadar şirket korumasında oluyorsunuz. Tekrardan belirtmek isterim sayılardan emin değilim. Eğer siz bunun yükselmesini istiyorsanız, harici yeni bir konu açıp daha açıklayıcı daha düzenli ve kurallara uygun şekilde oluşturursanız, gerekli destek gelirse konunuzu raporlarımıza ekleriz.

5)Şu anda katlayıcı avantaj paketi şansa bağlı olarak çıkmaktadır. Ayrıca prometheus lazeri görev ile beraber verilmektedir, bunu parayla satmak derken dediğinizi tam anlamış değilim.

6)Yeni başlayan oyunculara bu dediklerinizin benzerleri görevler kısmından verilmektedir. Ama benzer farklı bir konu için bunlara bakabilirsiniz. Yeni Başlayan Oyuncular İçin Şirket Kutuları!, Yeni oyuncular kazandıracak ve oyunu bırakmalarını önleyecek bir fikir

Dediğim gibi konuları tek bir başlıkta toplamanız hangisine olumlu hangisine olumsuz bakıldığı belli olmaz. İsterseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex konulara göz atıp hoşunuza giden konularda yorum yapabilirsiniz. Eğer kendi konunuzu oluşturmak istiyorsanız. Güncelleme ve Fikir Havuzua gidip kurallara uygun şekilde konunuzu oluşturabilirsiniz.

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  3. HAZELNUT

HAZELNUT User

Bu oyunda hiç birşey düzenli gitmiyor fikirlerimizi sunmamıza rağmen hiç biri gerçekleşmiyor 1 saattir zetaya giremiyorum kendi paramla rezil oluyorum çok boş bir oyun oldu.

4. Richie

Richie User

Ya bu oyuna yeni başlayanlar zorluk çekmeden 50 arge filan mı olmak istiyor ? 2010 senesinde 2011 senesinde başlayanlar oyunun tüm kahrını çekmiş olacak hatta 2016 senesine kadar çekmiş olacak ama ondan sonrakiler hiç zorluk çekmek istemiyor anlamıyorum. İstediklerine bak ya direk 36 pro versin kardeşim. 1 phoneix 1 lf1 veriyorlardı öncesinde sonra ne N/A yersen ye diyorlardı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2020
    mirza011tuncay bunu beğendi.
  5. emperyan

emperyan User

Maddeler o kadar saçma ki okurken gülme krizine girdim. Senin dediğini yapmak çok zor ,oyunun büyük bir yatırım yapması gerekir . Bu durumda baktığımızda darkorbit genel merkezinin buna katılacağını sanmıyorum. Sana şöyle söyliyim genel merkezin dilinden çok şey istiyorsun mali kaynakların bir kısmını istiyorsun. Zaten oyunculara değer vermiyorlar söylediklerini yapmazlar. Yeni başlayanlar için özel haritalar olmalı Level ile girilebilmeli düzenli bir hesaplama ile belli level e ulaşan oyuncuların kendi başının çaresine bakacak seviyeye gelmiş gerekecek.

Ve arkadaşa katılıyorum oyunun en başını görseniz böyle kodlar falan yoktu. Zamanında Goliath'ı olan kraldı geminin içi LF-1 dolu olsa bile.

6. valla oyunun şu anki haliyle arkadaşın dediklerini uygulamakla yeni başlayanlara çok fazla bi kıyak yapılmış sayılmaz bence x1le 50 60k (benim bildiğim bu belki de daha fazla)vuran oyuncuların yanında hiç bişey

7. Richie

Richie User

O adam oyuna 5 bin 6 bin saat harcayacak tabi ki öyle vuracak. Ben ilk zetamı 3.5 saatte tamamladığımı hatırlıyorum şimdi kapının dibinden hareket etmeden bitiriyorum. Oyunda x1 haritasından bir adım öteye gidemezdin eskiden düşmanlardan dolayı. X-1 haritasında sana saldırabiliyorlardı oyuna başlayalı 1 saat bile olmadan. Bu kadar şikayet görünce geçenlerde oyuna girdim yeni bir hesap açıp baktım gayette hız jenaratörü veriyor kalkan veriyor lf2 veriyor. Tek yapman gereken bir klandan ricada bulunmak sana credits yardımı yapılması için.

mirza011tuncay bunu beğendi.
  8. HAZELNUT

HAZELNUT User

Oyun sana para yatırma demiyor ama mecburiyet kılıyor bu oyun 3 aydır bizi çektiriyor sen kalkmışsın oyunu savunuyosun saçmalıyosun böyle olursa daha iyi olacak.

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Daha önce size yapılan üslup uyarılarına rağmen devam ettiğiniz ve Kullandığınız kelime için gerekli cezayı uygulamak zorundayım.
    Yaptığınız yorumlarda karşı tarafı kırıcı kelimeler kullanmaktan çekinin lütfen.

İyi Forumlar.

10. emperyan

emperyan User

Yani mod. koskoca mesajda sadece ilk cümleye takıldınya helal olsun...

necross ve goliat0 bunu beğendi.
  11. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Yaptığınız yorumda karşı tarafı kırıcı kelimeleri sadece ilk cümlede görebiliyoruz. Moderatör arkadaşım da doğal olarak bu cümle üzerinden yorum yapmış.

İyi forumlar dilerim.