Yeni Güncelleme Grafikler.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve progamer23 tarafından 4 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. progamer23

progamer23 User

Merhaba arkadaslar adım mehmet oyunda nick eclipse
    arkadaslar ve modlarım gelen güncellemede grafikler az da olsa değişti eskiden rakip oyuncuların diroitlerinin acısı büyük dururken görsel acıdan güzel duruyordu şimdi ise rakiplerin diroit açıları gemiye ne kadar yaklastırılabilirse yaklastırılmış ben onu pek begenmedim görsel acıdan adam baskına geliyor eskiden adamı görünce savaşma hissi geliyordu adam geliyor şimdi ful havoc irisler gemiye yapışık adamla vs atasım gelmiyor oyunda oyuncu görüyorum oyundan cıkasım geliyor benim tek istegim bence o diroitlerin gemiden birazda olsun uzaklaştırılmaları bize normal gözüküyor ama bizim ekranımızdan rakip oyuncuların diroitleri gemilerine çok yakın ben görsel açıdan hiç güzel bulamadım sizler ne düsünüyosunuz ?

Angel•3 bunu beğendi.
  2. Zevk meselesi bazıları yapışık ister bazıları ayrı yapışık olması iyi uzak durursa düşer kaybolurlar onlara biz milyon uriler harcadık:D

BEYAZ_KAPLAN_C★ bunu beğendi.
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bildiğim kadarı ile Droitlerin gemiye yakınlığını kullanıcı kendi belirliyor.

Zoom ayarlarını değiştirirseniz ;

Zoomu arttırırsanız uzaklaşır.

Zoomu azaltırsanız yakınlaşır.

Keyifli Forumlar

4. Angel•3

Angel•3 User

Diroidlerin görünümleri değişmiş bu belli.

Aralarındaki mesafe , gemiye uzaklık...

Gemiye uzaklığı ayarlanabilir bunu geçtim.

Ama sağa sola hareket ettikçe içeri dışarı hareket ediyor , bu hiç hoşuma gitmiyor.

5. Merhaba ,

Son yapılan güncelleme ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi forum kurallarına uygun olarak Buradaki konuya yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.