Yeni güncellemeden sonra...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Yeni güncelleme telafisi

1. Telafi edilmeli

oy sayısı 1
    100,0%
  2. Telafi edilmemeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni güncelleme bizi nasıl etkiledi ?

Anlatayım ,

• Haritada etrafımıza küçük bir sınır geldi ve yaklaştığımız şeyleri görüyoruz sadece.Bu güzel gerçekçi fakat 1-1 haritasındayım 1-2'ye gidiyorum düşman gemi dibime giriyor ve ancak o zaman haritada görünüyor bu hiç hoş değil.Dibimize girdikten sonra görünüyor.

• NPC'ler 2 boyutlu olmuş bu güzel.Oyunun daha akıcı olmasını sağlamış.Ama yinede bunada bir ayarlama seçeneği getirilmeliydi.İsteyen 3D yapıp oynayabilemliydi...

• Diroitler sağa sola hareket ettikçe içeri dışarı hareket ediyor bu rahatsız edici.

• En çok Mini harita arka planını göster/me seçeneği hoşuma gitti diğerleri berbat.

Vee birkaç güncelleme daha...

Artık oyun full oyuncuların oynayacağı hale geldi.Kasılacak ortam yok.Geliyorlar ve 3 saniyede bitiriyorlar...

Bu güncellemeden memnun olmayanları görmek istiyorum.

Full oyuncuların olumsuz vereceğini biliyorum ama şunu bilin ben full oyuncuyum ve bugün apis , zeus dahil tüm diroitlerimi kaybettim.

Kendinizi başkasının ayakkabısının içinde hissedin ki , başkalarıda sizi sizin ayakkabınızın içinde hissetsin...

Son düzenlenen: 28 Şubat 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konuya lütfen buradan destek veriniz. Ayrıca lütfen konu açmadan önce mevcut olan konuları inceleyiniz.

İyi Forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yeni gelen güncellemelerle ilgili düşüncelerinizi kaldırılmasını veya eklenmesini istediğiniz tüm görüşlerinizi altta verdiğim linke yazabilirsiniz.Lütfen tekrar tekrar konu açmayınız.Şayet burada yazdıklarınız herhangibir yere iletilmeyecektir.Kurallar gereği verdiğim linkteki konuya düşüncelerinizi yazınız.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/gelistirici-blogu-2015-goeruesleriniz.101995/

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.