Yönetime Teşekkür Ediyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |KoPuK.028| tarafından 30 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Elinize sağlık bugun ban listesine baktımda bir hayli oyuncu banlanmış, umarım haksız yere milyon uri yapanların bütün uriları sıfırlanmıştır, birde payment bugu yapan kişileride gözden geçirmelerini umuyorum onlara henüz bir ban yok, son olarak ta otocular halen daha uçuyor, tarayıcı bitti ama bunlar halen daha bitmedi..

2. FuRKaNS53_

FuRKaNS53_ User

Bence sınırsız banlamaları gerekiyordu. Umarım arge, malzemeler, cephaneler. aldıkları apis zeus havoc herculesde silinir

3. Yani şimdi bilgide satın alınan şeyler silindi yazıyordu umarım mermileri roketleri unutmamışlardır.

4. asdqwasd

asdqwasd User

N/A da hesapların 'son 24 saatte 24 saat'
    7 günde 160 saat
    30 günde 600 saat oynandığını görebilirsin
    bot kullanmak ve hesap paylaşımı yasak bir oyuncunun her gün 20saatten fazla oynaması imkansız herşey apaçık ortada ama adamlar bunları tespit edemiyor üzerinde çalışılıyor müdahale felan filan D:A:DA:SD: komik cidden
    yeni serverde uri ve görev bugcuları banlanıyor neden çünkü açıktan bedava yararlandılar,satışta olmayan paketleri alanlar hakkında bir yazı okuyamadım açıklamada çünkü darkorbit parayı sever

onlarıda silecek olsalar hesapları süresiz kapatmaları daha makbul olurdu. o kadar derinlemesine bir temizlik,zannetmiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Aralık 2020
    zalim bunu beğendi.
  5. 10 milyarlarca uri yaptılar sadece şeref puanları sıfırlandı 14 gün gemisi kapatıldı bu ceza mı ödül mü?

6. Mrs.HOY

Mrs.HOY User

eşyalarınında silineceğinin açıklaması yapıldı

7. hocam oyundan bot veya makro kullanımından hesap kapatmak çok zor bir şey şimdi biz haritada gezerken çok rahat anlayabiliyoruz bunu mesela adama sıkınca kaçıyor hareketlerinden bile çok rahat anlıyoruz ama hesabı bu sebeplerden veya günde 20 saat online olduğu için banlayamazlar eğer biri dava açarsa inan oyuncu kazanır çünkü bunu bir insanın yapması mümkün adam diyebilir günde 20 saat oynuyorum biri bana sıkınca direk kaçıyorum diye oynadığım başka bir oyundan biliyorum oyuncu makrodan banlanıyor banlanma sebebi de hareketi aynı ms ile durmadan yapmak evet çok belli makro kullandığı ama bir insanın bunu yapma ihtimali var onun için oyuncu davayı kazandı

8. 2 hafta sonra yine oynamaya devam ederler yaptıkları yanlarına kâr kalır...

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Buradaki duyuruda da belirtildiği gibi haksız alınan ögeler de silinecektir. İlerleyen zamanlarda diğer buglar için de cezai işlem uygulanacaktır.

İyi forumlar.

10.  
  11. asdqwasd

asdqwasd User

sen cidddi misin :))) bir insanoğlunun bir de değil 100lerce insanın her gün istisnasız 20-24 saat arası uyanık kalması mümkün mü sence
    uykuyu düzenli şekilde engelleyebilecek tıbbi bir hastalıkta yok 'uyku yoksa vücut ölür' bir hesabı sadece 1 kişi oynayabileceği için hiçbir şekilde dava mava kazanamaz gişte yazılı kurallar bunlar ben yaparlar yapamazlar demiyorum
    tw yayıncılarından daha az yetkiye sahip olan do modlarının her gün inceleniyor gerekn yapılacak laflarına istinaden söylüyorum bunları yapılmak istense zaten yapılır oyunculara gereksiz umut vermelerinden şikayetçiyim açıkca söylesinler.
    başlat butonunun yanınada manuel or oto seçenek getirsinnler herkes faydalansın bari

12. Bugun 1 ocak bir umut ile banlanan var mı diye baktım, bütün do serverlarından sadece 1 kişi banlanmış, yani bu oyundan pek bir şey beklemeyin, banlamıyor oyuncuları çok net..

13. FuRKaNS53_

FuRKaNS53_ User

14 gün ban haticinde ceza almadilar. Silinen seyler zaten onlara ait değildi. Ceza tekrarlanmaması için kendi cabalarıyla elde ettikleri ekipman ve sıralamalarını kaybetselerdi olurdu. Onun için ceza verildiğini söylemek pek mümkün değil

14. Zan-zun

Zan-zun User

niye tsk ediyorsunki onu anlamadim ben simdi tsk gerek yok bence gorevlerini merkez yapmiyor arkadasin dedigi 2 hafta sonra birsey olmamis gibi devam edecekler 2 hafta tatil diye dusun yada bann alan kisilerin zaten yuzde yuz yan cari var

sene 2015 bot bug var sene 2021 olmus hala devam ediyorlar ben kimseye tsk etmiyorum kimse kusura bakmasin

15. wow un çok oynandığı dönemde günde 20 saat oynayan binlerce oyuncu vardı :)

16. CLAY*

CLAY* User

Merhaba,

Bu süreçler düşündüğünüz kadar kolay ilerlemiyor :)
    Eminim ilerleyen günlerde gerekli cezai işlemleri sağlanacaktır. Diğer oyun açıklarına istinaden son yapılan haksız kazançları görmezden geleceklerini sanmıyorum.

Şunu da belirteyim, bu tarz banlama girişimleri merkez ekibi tarafından yapılmaktadır. Darkorbit dünyasında bir sunucu yok, birçok sunucu mevcut. Yeni sunucuda yapılan oyun açıkları, diğer sunucularda yapılmadığı anlamına gelmez. Veritabanı geniş bir oyunda, bu süreçlerin sonuçlanması uzun sürebilir.

Sabırla bekliyorum ^^

17. Niye uri bugu yapanları 1 hafta bile geçmeden banladılar o nasıl oldu sence.? , süreç dediğin gibi hadi uzun sürsün tamam, ama 2 sene otoda olan kullanıcıları ne yapacaksın, hala süreçteler mi ?, yani gelmişşin burda dalga geçiyorsun yada oyunda yenisin yada hakkaten hiç bir şeyden haberin yok, ara bir youtube darkorbit yaz..
    30 Aralıkta baya kişi ban aldı, uzun süredir bu oyunda hiç görmediğim bir şey olduğu için teşekkür ettim ama devamı gelir diye bugun yılın 5. günü ve hiç ban yok, yani yönetim diyor ki aşırıya kaçmadan ne yapabiliyorsanız yapın ona karışmıyorum, ama milyon uri yaparsanız silerim dedi, bu oyunun oynanacak bir tarafı artık yok, teşekkür felan da etmiyorum, hakkımıda helal etmiyorum, inşallah tek temennim oyun kapanır tamamen!, konu kilitlenebilir, bana da bir ban atın surda forumada girmek istemiyorum.

18. CLAY*

CLAY* User

Benim mesajım uri bugu yapanlar için geçerlidir, oto için maalesef düşüncem yok. Oto kullanan birçok kullanıcı mevcut, inanır mısınız? youtube'da görüğünüz terrorthelegend dahil olmak üzere tüm rütbeli insanlar para yatırıp bot kullanıyor.

Bende senin kadar ban yemelerini istiyorum, inşallah oto içinde kalıcı işlem yaparlar!

19. oben

oben User

neye teşekkür ediyon bug yapanlara vip vereceklermiş onun içinmi.