Yok Böyle Umursamazlık!!(Yenilik İstemiyoruz)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !*A*T*A*B*E*Y*! tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Belki konuşmalarım ağır olacak ama..Bir oyun bu kadar batırala bilir.
    -Bir oyununun oyuncularu bu kadar umursanılmaz.
    -Zor olanı başardınız sizi tebrik ediyorum.
    -Oyunda 2 senedir Low sorunu var tam çözüldü rahata kavuştuk dedik yapılan Güyaa yenilik bütün oyuncuların ve oyunun tadını kaçırdı.
    -Bir oyun hacklense oyunu kötülemek için uğraşılsa anca bu kadar batırıla bilinir.
    -Yenilik normalde oyunu güzelleştirmek ve daha güzel hale daha sorunsuz bir hale getire bilmek için yapılır. Sanırım darkorbit yetkilileri YENİLİK tanımını yalnış anlamış.
    -90 milyon oyncusu bulunan bir oyunun yetkilileri nasıl olurda bu kadar sorumsuz olabilir.Yenilikmi getireceksiniz adım adım ilerleyerel getirin haa yok direk getireceksenizde öncesinde gereken testleri yapın öyle getirin.
    -Ben şöyle düşünüyorum bu olayın tek açıklaması şu ya oyun sahipleri iflas etti oyunu kapatmak zorundalar insanları oyundan soğutmaya çalışıyorlarki dava açılmasın. Diger online oyunlara bir bakın Allah aşkına bir oyun ekibi anca bu kadar sorumsuz olabilir.
    -Sizden yenilik isteyen yok yaw oyun sorunları olmasın bu bize kâfi...
    -Artık yenilik geri alınsa bile oyunu bırakacagım ama bi oyunun yetkilileri bu kadar sorumsuz olabilir. Biz oyuncularun Emegine Acıyorum...

2. Merhaba,

Görüşlerinizi buradan dile getirebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 28 Şubat 2015
  3. Görüşlermiz kâle alınmıyor ne yazıkki modum.

4. oktayiko

oktayiko User

Sonuna kadar katılıyorum kardşm sana yemin ediyorum eskiden sanah akşam pcde iken dark oynuyoken şimdi hiç girmek istemiyorum oyuna neden bernat bi hale getirdiler oyunu varmı böyle saçmalı

5. Merhaba ,

İlk olarak bunlarla ilgili konulara aynı şeyleri yazıyoruz fakat kimse önce ki konulara bakmıyor gelip pat diye konu açıyor.

- Bir günceleme mevcut sisteme ekleniyor bundan dolayı çakışma , hata v.b. şeyler olabilir.
    - Size göre umursamazlık olabilir.
    - Oyuna gelenler bazı sorunlara neden oldu diye böyle düşünmeniz pek doğru değil.
    - Tekrar yazıyorum " mevcut sisteme eklendiği için çakışma , hata v.b. şeyler olabilir.
    - Test server'ı açılıyor ama kimse amaca uygun davranmıyor. İşte verilen uridium az çok verin yada herkese full hesap verin gibi şeyler yazılıyor.

Son olarak iletilmesi gerekenler iletiliyor.

Mod'umuzun yönlendirdiği konuya yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.