Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kendisine biraz daha sık sık bu isteği hatırlatın. Mutlaka sizlerin sesinizi duyacaktır.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. TAŞKIN

TAŞKIN User

Oyuna girdiğimde anasayfaya yani durduk yere kendi kendine f5 atıp duruyor. ve başka servera giriş yapmış oluyor problem nedir yetkililer ?

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Küçük bir yanlış anlaşılma nedeni ile yanlış bir mesaj yazılmış. Daha önceki mesajda düzenlendiği gibi chat ortamında forum linki paylaşılması yasak değildir.

Aldığınız ceza ile ilgili itirazınızı support ekibine yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Bende öyle bir durum yok. Belki telefondan girdiğim içindir diyeceğim ama genel olsa bende de olur. F5 tuşu filan takılı kalmış olabilir mi ?

5. yenileme;x3 mega happy gibi duyurular anasayfa ekranda belirdiğinde bende de olan bir durum.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında ilgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz. Bu durum ile ilgili yapılacak bir işlem bulunmuyor.

İyi forumlar.

7. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

8. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında gerekli açıklamalar yapıldı. İlgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.
    Aynı durumdan, birçok konu açıldığı için konunuzu kilitliyorum. Sorun çözüldüğü zaman forum üzerinden duyurusu gerçekleştirilir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2019
    Minerva bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Böyle bir sorunla bilgisayarımın saat ve tarihinin yalış olduğu bir durumda karşılaşmıştım. Lütfen bu detayı kontrol eder misiniz?

İyi forumlar.

10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Her oyuncunun bir Chromin Sayacı vardır ve bu sayacı aşan Chrominler otomatikman krediye çevrilir (Chromin paketi satın alarak elde edilen madenler dâhil)!

Chromin Telaşı V6 etkinliği hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu ay takvimde yaşanan durum hakkında detaylı bilgiye buradaki duyurudan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  12. Hesabım aynı gün hem pushing hemde etkinlik pushingi cezası yedi 4-5 ve 3-blde savaşıyordum ve pushing cezası yedim lütfen kontrol edilsin ve gereği yapılsın 3 blde canım azken gelip defalarca kesmeleri benim ban yememe sebep olmamalı bunun ban sebebi olduğunu bile bilmiyordum lütfen gereğini yapın

13. ateistkeci

ateistkeci User

Durumla alakalı olarak Supporta yazman gerekiyor ayrıca pushingde iki tarafta ceza alıyor

14. Pushing e verdikleri önemi şu botlara vermediler gitti. Yazık ya.

15. uninstable

uninstable User

Bilmemek bahane veya çözüm değil nasıl ki gerçek hayatta hukuk kurallarının olduğu gibi. :)

ateistkeci bunu beğendi.
  16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Almış olduğunuz ban cezasının Pushing olup olmadığını yalnızca Support Takımı bilebilir. Sorununuz ile alakalı ID'niz ile birlikte Support Takımımız ile iletişime geçiniz. Kurallar açık ve net bir şekilde belirtilmiştir, inceleyip incelememek size kalmıştır:
    Detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

17. BonusRasta

BonusRasta User

Görevleri hızlı yapmak için düşman bulucu aldım. Sorun şu ki;

Mesela 2-6 Kristallon kesme görevi var. O haritada Kristallon az çıkıyor. P.E.T. Kristallon'u buluyor ama başkaları zaten çoktan vurmuş/bulmuş oluyor. Kristallon ölene kadar o işaretli kalıyor.

Bence aradığımız Npc'lere başkaları sıkıyorsa yerini göstermemeli. Vakit kaybını önlemek istiyoruz ama yine vakit kaybediyoruz. Olmadı ekstra bir modül eklenerek bu dediğim sağlanabilir.

Ayrıca bu tutucular yüzünden de görev yaparken zorlanıyoruz. Günlük görevler uzun sürüyor.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  18. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konunuza özel Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölüm Kurallarına uygun bir şekilde Anket eklemeniz gerekemektedir. Anket kurallarının bölüm kurallarına uygun olmaması durumunda [değişiklik yapılamadığından dolayı] ve 24 saat içerisinde eklenmediğinde kilitlenerek arşive taşınacaktır.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 7 Haziran 2021
    BonusRasta bunu beğendi.
  19. ...bu gg sistemi çöktü arkadaşlar malumunuz.çok yavaş basıyor.o yüzden buna bir alternatif zeus ve apiste olan hemen al seçeğine benzer gg bölümünde hemen aç seçeneğinin olmasını uygun gördüm.gg basmakala vakit kaybetmek istemeyen müşteriler hemen aç seçeneğiyle hades zeta gibi kapıalrı pazar günü rahatlıkla hızlıca dönebilir.mesela zeta 1600-1800 ortalama gg ile açılıyor diyelim.hemen aç 2200 gg veya uridium karşılığı olan 220bin uri (%45 indiririmle ucuz) ile müşterilere sunulabilir.hemen aç seçeneğiyle tabii dezavantajlı.hem normalden pahalıya mal olacak hemde gg basarken gelen cephanelerden mahrum kalacaksın.olumlu oy vereceğinizi düşündüğüm için açtım.olumlu oy verenlere teşekkürler.

20. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Bölüm kuralları arasında yer alan ve daha adil bir ortam sağlanmasına vesile olan, ''tek seçeneğin seçilmesi, oy verenlerin gösterilmesi'' gibi maddelerin seçilmesi zorunlu tutulmuştur. Fakat konuyu açarken bunları göz ardı ettiğinizde şu an açılan ankete oy veren kullanıcılar denetlenememektedir. Bu nedenle konunuz kilitlenip arşive kaldırılmıştır, lütfen buradaki bölüm kurallarına uygun olarak tekrar konu ve anket açınız.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 8 Haziran 2021
    kaptan34 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.