Zaman Aşımı Konuları S1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thelord3858 tarafından 8 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyor musunuz ?

1. EVET

oy sayısı 8
    88,9%
  2. HAYIR

oy sayısı 1
    11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. umut322

umut322 User

şahsen iki nedenden dolayı gemilerin çıkmalarını şunlara bağlıyorum 1-gemi yeni gemi BSGO lu sadece karatsız venom 8 iris var skylab 0 dı tüm kapılar beslemesiz bitirdim uzun sürdü oyun bunu isityor olabilir birşeye ulaşmak için zaman harcatmak istiyor 2- serverle ilgilide olabilir senin server tr1-5 benimde 4-6! semin server yoğunluk daha fazla olduğu için bende nispeten biraz az olduğu için sonuç böyle olmuş olabilir gemileri aldıktan sonra haritaya çıktım kendi şirketimden biri tabii çekememezlik mi yaptı boş mimesise özellik attı ema sayesinde kurtardım işte böyleleriyle bu oyunu oynuyoruz

polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. GS›1095

GS›1095 User

selam sayın modlarım degerli arkadaşlarım ben 22 argem var o 22 argeyi sadece ama sadece kısmet1 kısmet 2 baglayıcı ısınına sadece nasıl verebilirim sadce bunlara

3. [​IMG]

22 argeyle en iyi ihtimal böyle yapabilirsin. Kısmet 2 yi de fullemek için en az 34 argeye ulaşman gerekiyor

şu şekilde yapman gerekir ve 34 argeye ihtiyacın var

PoetShadow bunu beğendi.
  4. Arkadaşlar sayborgum var. Şimdi ya hammerclaw alacağım yada mimesis hazırda duruyor. Ama mimesis güncellenmiş sadece 50 birim ileriye ışınlıyor o kadar sizce hangisi ni alayım modlarım sizlerinde fikirlerini bekliyorum

5. GS›1095

GS›1095 User

boyle deil işte
    sadece kısmet kısmet 2 baglayıcı ışını dedim

6. kısmet 2 ye ulaşabilmen için bazı kurallar var istediğine veremiyorsun mesela kısmet ikiye verebilmen için yanıltma manevrası 2 ile kelle avcısı 2 'ye 3 er puan vermen gerek bunlara 3 er puan verebilmen içinde bazı şartlar gerekiyor yani belirli bir silsileyi takiben kısmet 1 baglayıcı ısın ve kısmet 2 yi fulleyebilrsin

Forumda arge demo mevcut onu indirip istediğin kombinasyonu uygulayabilirsin ,

[Forum içinde link paylaşımı yasaktır.] arge demoya ulaşıp istediğin argeyi deneyebilirsin

Bigpoint uzantılı link oldugu için paylastım bildigim kadarı ile yasak değil

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Eylül 2019
    .Paradoks. ve PoetShadow bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Ne için kullanacağına bağlı. Mimesis daha çok pvp gemisi hammerclaw ise pve. İkisini de istediğin şekilde kullanabilirsin ama daha çok durum böyle. Bana sorarsan mimesis derim ama.

8. Hammerclaw bence pvp de de işe yarar. Nimesis yeni gelen güncelemeler ile biraz daha ağır hasar çıkarabilicek ama gene yeni gelen gemi modülleri buram buramhaksızlık kokuyor herkesin alması gerekirken sadece belli başlı kişilerin alması sağlanılıcaktır bunada ''ŞANS'' faktörü diyecekler yersen

9. grup olarak oynuyorsanız hammerclawı tercih etmeniz hem sizin için hem gruptaki diğer uyeler için daha avantajlı olacak gibi ama grubunuzda hammerclaw kullanan baska kullanıcı varsa mimesis'i tercih edebilirsiniz

yok eğer öyle bir grubum yok tek başıma oynuyorum ve daha çok yaratıklarla ugrasoyorum diyorsanız tercihim hammerclawdan yana olurdu

10. jemzdemir

jemzdemir User

Dostum forumda belitrtikleri üzere modüller tamamen kredi ile satılacak. Yani isteyen istediği modülü alacak. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez bir bakarsın değiştirirler.

Bence sayborgün var ise pve yönünden hammerclaw almalısın. Aegis in gelişmişi oynamasıda zevkli Pve de. Tabi pve pve diyoruz diye pvpde de geri kalır yanı yok onuda söyleyim.

11. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Benim tercihim de üyelerimizin belirttiği gibi Hammerclaw yönündedir. Aegis'in yetersiz kalan özelliklerini bu gemi tamamlamış durumda. PvP içinde PvE içinde ideal durumdadır. İkisinden birini tercih etsem Hammerclaw'ı tercih ederdim.

İki gemi arasında net bir biginiz yoksa kısaca ekleyeyim:

Detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilir, iki gemi arasında merak ettiğiniz özelliklere bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Ard arda ileti göndermek yasak olduğu için iletinizi birleştirdim. Lütfen aynı davranışı sergilememeye çalışın.

İyi forumlar.

Minerva ve βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  12. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

βŁЦ£¤МДИ üyemiz gereken cevabı vermiş bulunmakta. Eklemek istediğiniz, arge ile ilgili başka merak ettiğiniz bir durum var mı ?

Detaylı cevabınızdan dolayı teşekkür ederim :) . Çeşitli güvenlik nedenlerinden dolayı forum içi de olsa link paylaşımı yasaktır, yeni uygulamamız bu şekildedir.

Gerekli ve faydalı bir link olduğundan dolayı sizin yerinize ben paylaşıyorum.

Arge Demo linkine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve βŁЦ£¤МДИ bunu beğendi.
  13. Yeni modüller geliyor mimesisin kaçınması 100 olmuyor hiçbir şekilde hammerclawa +7 hasar bonusu gelecek.Hammerclaw diyorum.

14. Bende şans eseri ve herkese kolay sunulmuycağını öğrendim Geri bildirim konusuna açıp bakarsan herkese verilmiyceği ve elde edilmesi baya zor olucak diye bir admin yazılı olarak yazmış.

Bu modüller gelince oyunun yıldızı şimşek ve pusat olucak hasar konusunda. Bence gene dengesizlik oluyor Cyborge en azından yüzde 7 daha hasar ve 30 birim daha hız koyması lazım. Cyborg çöp olucak kısaca. Diğer yandan Hammer, Cidatel, Aegis, Spearhead oyuna sokma çabaları var. Ama anlayamadıkları oyunun en temel görülen şey sadece hasar vermek kimse savunmaya oynamıyor savun yanı çok zayıf şu an. Savunma yanına bir çözüm bulunulması gerekiyor, ama duyduğuma göre BO3 kalkanı gelicek belki dengelenmeye yardım edebilir.

15. WolfWar

WolfWar User

Savunma için de bo3 gelicek yakında bence en iyi çözüm :D

16. Klan istasyonu modüllerinin lf4 gibi 1den 16 seviyeye hasar menzil gibi özelliklerini gösteren bir tablo bulamadım böyle bir tablo var mı? Mesela Deflektör için sadece level aldıkça sapma bonusu kazanır yazılmış sapma bonusu nedir? Ne kadar kazanır? Bunlar hiçbir yerde yok

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Her modül geliştirildiğinde kendine has özellikleri güçlenmekte, artmaktadır.

Deflekör modülü geliştirildiği her seviye başına %1 daha fazla süre kazanımı sağlar. 16 seviye geliştirmeli bir Deflektör modülü 1 seviye modüle nazaran aynı süre zarfında %15 daha fazfla insta kalkanı süresi kazanır. Tabi bunun yanında modüller geliştirildikleri zaman DP bonusuda kazanmaktadır.

İlgili rehbere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu rehberin anlaşılması zor bir rehber olduğunun farkındayım ve bazı hatalarda bu rehberde mevcut. Bu nedenle bu rehberin güncellenmesi için bir çalışma planımız var. Şu an devam eden başka rehber güncellememiz bittiğinde, bu rehberin içeriği de güncellenecektir.

Aklınıza takılan başka bir soru olursa, sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2019
    Minerva bunu beğendi.
  18. Teşekkürler Size de iyi forumlar

19. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

20. Bazı istasyonların merkezindeki topta sadece tek cephe açık oluyor ben ne zaman kursam sağı da solu da açık sebebi nedir acaba? Yani kurduğumuz taş sağdan ve soldan gözüküyor bende ama bazı kuranlara bakıyorum bi cephesi kapalı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.