2023 Arşiv

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 18 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bilerek müdahale etmiyorlar çünkü oyunu sonlandırmak için oyunda kalan oyuncularıda oyunda sogutmak ve oyunu bıraktırmak. Devamında da oyunu kapatmak. Mudahale edilmemesinin baska bir açıklaması yok. Tr4 sıralamada 1. Siradaki gemi günde birden fazla rütbe atlayarak 29. Seviyeye çıkıp orgeneralliği aldı. Şimdi hakmıdır bu hakkıyla rütbeyi alan binlerce lira harcayan adam rütbesini kaybetti.

Oyunla alakalı verileri paylaşan siteyi takip ederek kimin bug yapıp yapmadığını anlayabilirsiniz.

tryhardD ve ŞahFD bunu beğendi.
  2. tahir_47

tahir_47 User

N/A bakmaya calısında ilk 1500 BİN BEŞ YÜZ değil diye profili görünmüyor ama adam 1. sırada... ve ban yemeyecek ayrıca server sıralamasına bakılınca durumlar gayet açık... ama tabiki ban yemeyecekler güllük gülistanlık herşey, herkes halinden memnun...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ekim 2021
  3. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

4. çok saçma bunu oyundan yıldırıp soğutmadanda yapabilirler hiç bir hak talep edemeyiz. belki biraz daha emek vermelerini bekliyor olabilirler ceza aldıklarında canları daha çok yansın diye yada nebileyim belkide teknik kadro yetersiz olduğu için öyle he demeyle müdahale edip düzeltemiyordur.

5. BUKANN

BUKANN User

%50 şeref güçlendiricisi gününde uridyum bankasını kullanırsam kaç gün güçlendirici kazanırım?

6. 5 gun ama sisteme 4 gun 23 saat 59dk diye geri sayım düşer

kaptan34 bunu beğendi.
  7. kaptan34

Merhaba,

Oyuncu arkadaşımız gereken cevabı vermiştir. Uridium bankasının tamamen dolu olması gerektiğini; oyun içerisinde aktif helix bonuslarından da etkilenmeyeceğini unutmayınız.

İyi Forumlar Dilerim.

8. kaptan34

Merhaba,

Pazar günleri Hermes kazanmanız mümkün değildir. Ancak eskiden hafta içi Çifte Kapı ödülü ile 2 adet hermes kazanan oyuncular vardı. Bu durumda çifte kapı ödülleri ile alakalı değil; pazar günü ile alakalı bir durum bulunduğu anlamına geliyor.
    Pazar günleri kazandığını ve 1 adet geldiğini söyleyen oyuncular da mevcut. Ancak seyir defterlerini sorduğumuz zaman iletmedikleri için muallakta kaldı o durumda. Siz yine de kazandırmıyor olarak düşünün.

İyi Forumlar Dilerim.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  9. Aknilox

Aknilox User

Bu lazerin hasarı ve varsa özellikleri nedir acaba? Prometheus um yok pete takıcak,LF 4 kullanabilirim veya kastığım chrominle bikaç tane alabilirim

10. hermes 1 adet alınıyor şuan hiç bir şekilde 2 tane alamıyorsun .

11. _SaLoMaN_

_SaLoMaN_ User

Chat den ban yedim ne zamana kadar ban yediğimi öğrenmek istiyorum. İlgili arkadaşlar bir yardımcı olabilirler mi ?

12. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Bu lazer PVP Savaşlarında oyunculara daha fazla vurmak için kullanabilirsiniz. Eğer geminizin tam olarak eksiklerini tamamlamadıysanız prometheus lazerlerinizi tamamlamanız sonrasında PET Lazerlerinizi tamamlamanız daha mantıklı olacaktır.

İyi Uçuşlar!

Aknilox bunu beğendi.
  13. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Uçuşlar!

14. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Chat ile ilgili ban durumunuz için support ekibimize ulaşmanız gerekmektedir.

S.S.S. Support' a Nasıl Mail Atılır | DarkOrbit TR

İyi Uçuşlar!

15. adeniza

adeniza User

Üretim aktif görünüyordu bende. Şu anda etkinlik yok, o nedenle kontrol edemiyorum. İlk etkinlikte kontrol edip buraya yazarım.

16. BUKANN

BUKANN User

teşekkür ederim konuyu kilitleyebilirsiniz

17. Zıhar

Zıhar User

peki size bir sorum olacak sayın modaratör, lf-p01 in prometheusla farkı nedir tam olarak, bu konuda biraz detaylı anlatır mısın? dün bir arkadaş çok fazla farkın olmadığını dile getirdi ona göre bir yol izleyelim.

18. BUKANN

BUKANN User

lf-p01 her şeye 280 vuruyor

prometheus 210 vuruyor ve 5 saniyede bir +200 fazladan vuruyor. (kabaca saniyede 250 vuruyor diyebiliriz)
    prometheus ek olarak "BL yaratıklarına karşı 3,5kat hasar veriyor.".

yani BL haritasında yaratık kesecekseniz prometheus kullanın, geri kalanlar için lf-p01 kullanın.

pet için iki lazer de lazım, fakat geliştirme yapacaksanız önceliği prometheusa vermenizi öneririm çünkü BL yaratıkları oyunda çok büyük önem arz ediyor.

Aknilox bunu beğendi.
  19. Birleştirden aldığım x2 modüller işime yaramayınca parçalıyorum ve kararsız parça elde ediyorum.
    dmg x2 = 4 parça hp x2 =16 kararsız parçaya dönüşüyor. Bir çok kere denedim yine aynı sonuç. Herkesde mi böyle ?
    ve shd x2 ve spc x2 ler kaç kararsız parçaya geri dönüştürülüyor ?

20. tryhardD

tryhardD User

Onlar da 4 diye hatırlıyorum ama montajdan onları üretmen büyük hata. Kırmızı kutuyu üretip açman daha mantıklı, çoğu zaman x1 atıyor olsa bile 20-30 kutuda bir x2 atıyor ve kristalleri çok daha verimli kullandırıyor. x1 den de iyi modüller gelebiliyor ayrıca %5 hız barındıran ve stabilize etmesi daha ucuz. Ama illa şansımı denemeyeceğim diyorsan hp-x2 üret en azından parçaladığında daha fazla kararsız parça alırsın.