Ar-Ge Seprom Sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Incarnatumm tarafından 27 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DarkOrbit’e tekrardan bir başlayış yaptım büyük bir meblağa yatırarak fakat 19 arge olmama rağmen benim bu argeyi kullanabilmem için oyun benden ortalama 400 saat geliştirmesi olacak olan seprom rafinerisini beklememi istiyor resmen. Önceden böyle değildi, oyundaki bazı yaratıklardan seprom kasıp aktarırdık skylaba, bunun tekrar gelmesi için talepte bulunmanızı istiyorum. Yeri gelirse eğer oyun takviminde bulunan günlük ödüllerde verilen sepromları kaldırıp bunu geri getirebilirsiniz. Bir konu daha açılmış bunun hakkında, konu bir fikir havuzuna ya da talep konusuna yönlendirilmiş. Tekrar değerlendirilmesini bekliyorum. Teşekkürler

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu için Güncelleme ve Fikir Havuzu İndeks bölümüne girerek Klavyede "F3" Tuşuna bastığınızda istediğiniz içeriğin ana kelimelerini yazarsanız Mesela "seprom" diye, indeks bölümünde 10 dan fazla seprom ile alakalı konuları görebilirsiniz. Bu konulardan en sevdiklerinize yorum yapıp güncel tutarsanız konuyu Bizlerde sürekli raporlarımıza ekleyebiliriz.

Bahsettiğiniz durumlar ile ilgili buraya birkaç örnek konu bırakıyorum. Lakin attıklarım da sizin konunuzun aynısının olduğunu görmedim.

Konunuzu Güncelleme ve Fikir Havuzunda açarsanız gerekli destek toplanırsa raporlarıma seve seve ekleyeceğim. Güncelleme Ve Fikir indeksini incelemeden lütfen konu açmayınız benzer konu var ise konunuz kilitlenip arşive kaldırılacaktır. Güncelleme Ve Fikir Havuzuna buradan gidebilirsiniz. Ayrıca konunuzu açarken lütfen kurallarına uygun şekilde açınız yoksa konunuz kilitlenip arşive taşınacaktır. Kurallara buradan ulaşabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğim gibi gidip Diğer konulara,

Gemiden skylaba seprom gönderebilme özelliği geri gelsin

Seprom üretimi hızlandırılması

İsimlerin üstüne tıklayarak bakabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Teşekkür ederim Titan, konu kilitlenebilir

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.