Fazla Eşyaları Avantaja Çevirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MORUK0234 tarafından 11 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fazla Lazerler, Kalkanlar GG Günlük Dosyasına Veya Oile dönüştürülsün mü ?

Anketin kapanma tarihi 11 Mart 2020.
  1. EVET

100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
  3. KARARSIZIM

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MORUK0234

MORUK0234 User

Merhabalar Darkorbir Ailesi biliyorsunuz ki Darkorbit kendini sürekli yeniliyor ve yenilikler getiriyor oyuna yeni kalkanlar olsun yeni lazerler olsun bir çok yenilik geliyor oyuna ve eski lazerler ve kalkanlar öylece boşa düşüyor ve bekletiyoruz krediye satabiliyoruz tek benim bunun hakkında bir önerim olucak fazladan lf4leri bo2 lf3leri dönüştürecegimiz bir yenilik gelse oyuna hepimiz için iyi olmazmı mesala lf3 günlük dosyasına ve ya galaksi enerjisine çevirsek güzel olmazmı benim hesapta 200 yakın fazladan lf3 lf4 bo2 var onları öylece bekletiyorum o yüzden sizinde bu başlıga destek vermeniz sonucunda bu düşüncemizi uygulamaya koyabiliriz desteginizi bekliyorum arkadaşlar.

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sizin de belirtmiş olduğunuz üzerine bu konuyla ilgili daha önce pek çok konu açılmıştı. Dilerseniz buradan, buradan ve buradan daha önce açılmış olan bu konuları inceleyebilir, görüşlerinizi belirterek gerçekleşmelerine destek olabilirsiniz.

Daha önce açılmış olan konuların olması nedeniyle konunuzu kilitleyerek arşive taşıyorum.

Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölümü'nde yeni konu oluşturmadan önce sizler için hazırlamış olduğumuz Index'i inceleyerek sunacağınız öneriye benzer konuların açılıp açılmamış olduğunu kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.