Oyundaki Lag Sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

arkadaşlar düzeldi telafi de yok tahmin ettiğim gibi ben birşey demiyorum artık

2. Agır_TR

Agır_TR User

telafi istiyoruz admınım böyle olmaz yani hades döncektik N/A

telafi istiyoruz okadar güçlendirme yazık oldu 1gün boyunca giremedim oyuna çift ödül günü gene gelsin lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2020
  3. Luminous

Luminous Guest

Tekradan merhaba,

Lag sorununun başından beri, süreç boyunca, bu hiyerarşinin en alt basamağından, bir forum "moderatörü" olarak elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum. Öncelikle moderatör tanımını tekrardan yapmam gerekiyor. Ben bir moderatör olarak oyuna müdahale yetkisine sahip değilim. Spesifik olarak forum moderatörüyüm ki bu forumda düzeni sağlamaya , isteklerinizi merkez ekibe iletilecek raporlara eklemeye, sizlere oyun hakkında yardımcı olabilmeye, yeri geldiğinde farklı konularda sohbet ederek arkadaş olmaya çalışan "gönüllü" birinden başka bir şey değilim. Forum ekibi olarak ya da support ekibi olarak da oyun içinde lag sorununa müdahalede bulunamıyoruz. İnanın gerekli baskı yapılıyor, bu oyunun iyi bir yer olmasını sizlerden daha çok istiyoruz, istemek zorundayız zira bu oyunun temsilcileri bizleriz. Ama "moderatör" tanımını bilmeyen ya da oyun takımlarının yetkilerinden bihaber olan üyelerin maalesef ki üzücü ithamlarına maruz kalıyoruz. Lütfen süreci bizim açımızdan da değerlendirin. Sizlerden ricam budur.

Ayrıca, Lütfen merkez ekibe baskımızı arttırmak adına, Lag yaşadığınız her an HAR dosyası alıp supporta göndermenizi isteyeceğim. Buna lütfen herkes özen göstersin. Ne kadar çok HAR, o kadar iyi. HAR ile ilgili bilgi almak ve supporta nasıl gönderileceğini öğrenmek için Bağlantı Sorunları Hakkında adlı konuya göz atabilirsiniz.

Ayrıca, ekip olarak sizlerin bu olumsuz durumu en az zararla atlatmanız adına elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Kapıda kalan üyelerimiz için burada bir dosya oluşturduk. Bu sayede supporta bilet atmadan, direkt olarak kapı problemi ile ilgilenen arkadaşlarımıza ulaşabilir, gemi kurtarımınızı daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Gerçek anlamda yetkimiz yettiğince her türlü sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu konunun bizimle alakası yoktur. İlgili konunun linki Galaksi Kapılarında/Portallarda Sıkışma Yaşayan Oyuncuların Dikkatine!.
    Not: Lütfen birden fazla form yollamayınız. Hesabınız kurtarılmamışsa ya taktir edersiniz ki yoğunluktan dolayıdır ya da bilgilerinizde yanlışlık vardır.

İnanın elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yaşadığınız sorun için üzgünüm, keşke lag bizim çözebileceğimiz bir sorun olsa idi. Teknik ekipte Türkiye Takımı'ndan üye bulunmuyor.

Gerçek anlamda ilginize karşılık vermek adına, ekip olarak her şeyi yapıyoruz. Unity'ye Geçiş konusunu incelemenizde fayda var :)

Dün ben de erişim sıkıntısı yaşıyordum ama şu an denemelerimde oyuna giriş yapabildiğimi gördüm. Sorunuz devam ediyor mu?

Telafi için raporlarımıza ekleme yaptık. Gelip gelmeyeceği ya da telafi içeriği merkez ekibe bağlıdır.

Mesajınızı sansürlemiş ve sizlere uyarı cezası göndermiş bulunuyorum. Lütfen üsluba dikkat ediniz.
    Eğer oyuna girebiliyor ve hareket edemiyorsanız/kapıda sıkıştıysanız Galaksi Kapılarında/Portallarda Sıkışma Yaşayan Oyuncuların Dikkatine! konusunu inceleyiniz.

İyi forumlar dilerim.

Themis., Minerva ve Quenn bunu beğendi.
  4. PPuuffyy

PPuuffyy User

Su an oyuna giriyor ama herhangi bir telafi soz konusu degil saka gibi ya. 16 saat oyun yok insanlarin paralari bosa gitti ama ne bir aciklama ne de bir telafi soz konusu yaziklar olsun...

5. elevili

elevili User

bunlardan N/A sözler biz ellimizden 1 sey gelmiyor falan filan o zaman orda durmayın iş yapanlar gelsin o kadar

6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Beklemekten başka çaremiz yok. Merkez ekipten herhangi bir karar gelirse, gelecek kararı anında sizlere ulaştıracağız.

Takım üyelerine karşı yersiz ve haksız üslubunuzdan dolayı gerekli ceza tarafımca verilmiştir. Uyarıları dikkate alınız.

İyi forumlar dilerim.

Minerva bunu beğendi.
  7. PPuuffyy

PPuuffyy User

peki sizce telafi gibi bir karar alınması gerekmez mi ve böyle bir kararın yapılacağını düşünüyor musunuz ?

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Daha önce çokça yazdım, bu gibi kararları verecek yetki ülke takımlarında yani bizlerde yok. Bana sorarsanız tabii ki bul lag bir telafi ve açıklama gerektirir. Ancak açıklama yapıp yapmama da, telafi kararı da merkeze bağlı ve biz de bu konuda sizlerden farksızız. Telafi olması gerektiğini raporlarımıza ekliyoruz.

İyi forumlar dilerim.

Quenn bunu beğendi.
  9. PPuuffyy

PPuuffyy User

modum şimdi malum zetayı dün yapamadık peki bu kapılar biriktirilebiliyor mu yani bi kapıyı üst üste 2-3 kere yapabiliyor muyuz ayrıca indoctrine oil hakkında da bilgi verebilirseniz çok iyi olur

10. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Biri haritada diğeri yerleştirilmeyi bekleyen toplam 2 kapınız olabilir. Zetada 111/111 yapıp kapıyı ana üssünüze yerleştirir, tekrar 111/111 yapabilirsiniz. Oil hakkında bilgi edinmek için Karantina Kapısı ve İndoctrine Oil linkini kullanabilirsiniz. Lütfen konuyla alakasız mesajlar atmamaya özen gösterin. Sormak istediğiniz soruları kurallara uyarak konu açınız. :)

İyi forumlar dilerim.

11. Sizce oyun oynadığım laptopta avrupa sunucuları ile oynadığımda yağ gibi oyun ile karşılaşırken bu tr sunucularına girince neden hep sorunlar var ? ve bu yeni bir şey değil çok uzun süredir böyle.

12. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Hataların ve sorunların kaynağını bilmiyoruz. Merkez ekip henüz bir açıklama yapmış değil. Ayrıca dün kalabalık çoğu sunucuda aynı sorunla karşılaşıldı. Kabul ediyorum bizim sunucularda bu sorun biraz daha şiddetliydi ama sadece TR sunucularında olan bir sorun değil. Diğer ülke forumlarında da da çokça konu açıldı / ülke takımları raporlamalar yaptı.

İyi forumlar.

13. LDR

LDR User

Merkez ekip ne zaman dönuş yapacak yaptığında bizi bilgilendirecekmisiniz tr serverleri pazar günleri ölüyor 1 2 ay lık bişi değil bu durum
    ben dün tr3 e giriş yapamıyordum admin global avrupa serverleri yag gibi akıyordu kusura bakmayın ama bence tr serverleriyle ilğilenmiyolar

14. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Merkezin ne zaman dönüş yapacağını bilmiyoruz. Forumda link paylaşımı yasaklandığından mesajınızı düzenledim.

İyi forumlar.

15. Agır_TR

Agır_TR User

sunucu yanıyo sucuk yiyek :D

LDR ve |KoPuK.028| bunu beğendi.
  16. bu seni hiç ilgilendimez işine bak kardeş

Laf ebeliği yapma beynini kullanabiliyosan burda bir haklı serzeniş olduğunu anlayabilirsin tabi o kapasite varsa !

|KoPuK.028| bunu beğendi.
  17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Şikayetlerinize kesin çözüm bulabilmek adına elimizden gelen her şeyi gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte de sizlerden ricam lütfen görevlilerin yönlendirme ve talimatlarına uymanız.

Bağlantı sorunu yaşarken HAR dosyası alarak, harita/kapı bilgisi, koordinat ve lokal sunucu saati bilgileriyle Support Ekibi'ne bildirim yapın. Bu sayede raporlarımıza bu sorunla ilgili somut deliller eklemiş olacağız. Gerekli detaylar ilgili duyuruda paylaşılmıştır.

Diğer şikayet ve taleplerinizin de farkındayız. Olumlu gelişmeler olması dahilinde forum üzerinden duyurusu gerçekleştirilir.

Forum içerisinde kimseye karşı böyle bir üslupla konuşamazsınız. Takım arkadaşlarımın yapmış olduğu uyarılara rağmen kural ihlali yapmanız nedeniyle gerekli cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

18. dün 5 ten itibaren oyuna giremedim ve hakkım boşa gitti bu oyunun sorunu sonuçta para harcıyorum 7 saatlik hakkımın geri verilmesini istiyorum. Supporta yazdım foruma yaz dediler.Gerekenin yapılmasını isterim saygılarımla.....

19. Edrahil

Edrahil User

Ne N/A insansın yav ne yaparsan yap bağımlı :)

20. hesabıma giriş yapmak istediğimde şifre ve k adını yazıp giriş tuşuna bastıktan sonra tekrar giriş ekranına yönlendiriliyorum neden???

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.